seitech napisał(a):
tylko że w odległości większej niż 30 cm już rwie sygnał i staje się głuchy :evil:
To nie jest normalne zachowanie, ja czasem odchodze na 2 metry i mam sygnal.
Od poczatku : Z equinoxem mozesz uzywac
zamiennie, albo modulu WM08 albo sluchawek ML80 (mozesz tez spiac je razem dolaczonym do zestawu kablem tylko po co to robic ? :h )
Sparowanie :
1. ML80 (sluchawki) - w sluchawkach wciskasz i trzymasz przycisk power az zaczna migac diody czerwone i niebieskie, uslyszysz tez sygnal dzwiekowy. Kolejnym krokiem (na wlaczonym detektorze) jest wcisniecie i przytrzymanie przycisku Wiraless Audio (gorny prawy, panel Equinox). Po tych czynnosciach sluchawki powinny sparowac sie z detektorem.
2. WM08 (modul) - wlaczamy modul (zaczyna migac niebieska dioda) , przyciskamy i trzymamy przycisk parowania (niebieska dioda zacznie szybciej migac).Kolejnym krokiem (na wlaczonym detektorze) jest wcisniecie i przytrzymanie przycisku Wiraless Audio (gorny prawy, panel Equinox). Po tych czynnosciach modul powinien sparowac sie z detektorem.
* - sprawdz czy sluchawki przewodowe podpinane do modulu WM08 sa w pelni sprawne, sparuj sluchawki ML80 ze swoim telefonem i sprawdz czy dzialaja poprawnie.
** - Mam juz 3 sztuke Equinoxa 800 i problem ze "zgubieniem" sluchawek lub modulu zaobserwowalem tylko w 1 sztuce, a byla ona z samego poczatku produkcji. W 2 i obecnej 3 nic takiego mi sie jeszcze nie zdarzylo, za kazdym razem sparowane urzadzenie dziala. Najpierw wlaczam modul badz sluchawki, pozniej detektor.