benekpe napisał(a):
https://www.youtube.com/watch?v=SVlKfZlefFc
W sieci spotkałem co najmniej kilka innych filmów gdzie widać niestabilną pracę tego krecika. To jakoaś norma? Czy raczej przypadek :-)
Uważnie czytając wiele wypowiedzi odniosłem odmienne wrażenie - wiele osób zapewnia o tym, że Xpointer w przeciwieństwie do Garrett`a nie kłóci się z wykrywkami.
Przytoczony test dotyczy wczesnego modelu Xpointera. Nie można wykluczyć, że użyty w teście model był uszkodzony - co nie może przesądzać o tym modelu. Jak widać, bez względu na producenta, zdarzają się usterki krecików.
Dlatego w mojej ocenie nie ma gorszych czy lepszych - niech każdy kupuje to co chce. Irytuje mnie jednak zajadłość z jaką userzy obrzucają błotem Xpointera nie mając nigdy go w dłoni :-)
Niebawem zamówię dla syna Makro Pointera - wówczas mając porównanie pozwolę sobie o jego ocenę. Wypowiem się jedynie w kwestii tych dwóch modeli. Bo jak widać takich co powielają zaczytane opinie nie brakuje :-)
Strasznie Się chyba oburzyłeś....
Xpointer z którym się spotkałem na polu był o ile pamiętam prezentem gwiazdkowym,tak że był nowy.
Ja jak bym dostał do At pro taki prezent z którym nie można wyjść na pole, to w pierwszej kolejności udusił bym Mikołaja.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale pisałem tylko o At Pro że z tym konkretnym wykrywaczem jest spięcie.
Wykrywaczy na polach u nas było różnych i z każdej stajni i z kretem garretta nigdy nie było problemu u nikogo.
Co byś zrobił , jak byś wydał 400zł na coś czego nie można użyć i znowu podkreślam chodzi o At Pro
Jeżeli jest okazja w sklepie warto sprawdzić ze swoim sprzętem.
Spokojnie koledzy, nikt tu Xpointera błotem nie ma zamiaru obrzucać (przynajmniej ja)