|
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>On 2003-01-11 20:23, GAZ69 napisał:
<BR>Cześć:)Inka z tego zalanego fortu wyniosło się już wojo mimo że nominalnie teren nadal należy do WP,zwiedziłem go już dość dokładnie,należy tylko pilnie śledzić prasę,bo gdy przyjeżdza jakiś "ważny" to czerwone berety zaraz się tam pojawiają i robi się ciepło:)) część północna fosy,tradytory są zalane ale w upalne lato spoko,może wspólna wycieczka dziewczyn i chłopaków z K.?
<BR>PS chyba chodzi nam o ten sam fort!?
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Witaj GAZ69!
<BR>
<BR>A o którym forcie mówisz? Bo wiesz, po lekturze tego co napisałeś mam wrażenie, że jednak mówimy o czym innym.
<BR>Jeśli chodzi o mnie, to myślę o zatopionej kawernie przy forcie nr 53. Znajduje się ona w okolicach Kostrza.
<BR>Nie oglądnęłam jej całej bo woda w pewnym momencie była już za wysoka. Weszłam tak na wysokość ok. pasa. Zresztą zbyt długie stanie w takiej wodzie, nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy.Temp. wody tak na moje oko ok. 5 stopni powyżej zera. Z drugiej strony wejście do tego momentu do którego dotarłam było jeszcze w miarę bezpieczne, bo przy użyciu latarki jeszcze byłam w stanie kontrolować dno. Dalej po prostu obawiałam się, czy pod wodą nie natrafię na coś niepożądanego.
<BR>Sa tam dwa połączone ze sobą korytarze i jedna komnata.
<BR>
<BR>Osobiscie zastanawiałam się nad wejściem tam w porze raczej letniej, no i tylko w piance.
<BR>
<BR>Tym bardziej, że w moim odczuciu wody tam przybywa.
<BR>
<BR>Wspólny wypad do dobra myśl. Mam nadzieję, że do niego kiedyś dojdzie.
<BR>
<BR>Pozdrawiam
<BR>
<BR>Inka
|