Teraz jest wtorek, 20 stycznia 2026, 08:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 5 października 2005, 14:31 
Buszujący w śniegu

Hehe, ta gadka przypomina mi podobną która już była na forum, bodajże chodziło coś na temat wykopywania i rozbrajania rozrywek. Z tego co pamiętam miała podobnie burzliwy przebieg i do niczego konkretnego nie doprowadziła. Czy warto ten wątek kontynuować??

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 5 października 2005, 16:21 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Nie berezol, nie warto. Ja osobiście zamknę wątek.

Muszę przyznać, że przeraziły mnie poglądy niektórych osób. A może nie tyle poglądy, co ten wspominany brak toleracji i brak zrozumienia. Wielu ludzi tu wypowiadających się ewidentnie nie zrozumiało postów drugiej strony. Widocznie nauka czytania bardzo kulała u nich w szkole. :n

Ochłoniecie, poczytajcie sobie na spokojnie wszystko jeszcze raz i przemyślcie to. I uszanujcie, że każdy z nas ma inne poglądy (zwłaszcza polityczne) i żaden z nas nie ma absolutnej racji - więc po co się na siłę przekonywać? :kolko

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]