goldcolt napisał(a):
Jacku,
prośba abyś odpowiedział na mój post na Poszukiwania a Prawo:
wątek Wezwanie -jesteś złodziejem, przestępcą? Nie? Idźmy pod Sejm
Czekamy tam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź, przede wszystkim czy podpisujesz się pod marszem pod Sejm i organizujecie jako PZE- przed wyborami oczywiście - manifestację/happening. Liczymy na to bardzo.
Przy okazji przedstawiłem tam argumentację na bazie problemów oraz odpowiedzi Aśka72 która pokazuje, że efekty waszych działań jako PZE wyczerpały się całkowicie. Oczywiście nie zakładam, że kilka stowarzyszeń nie śmiga , ale jednak sama Aśka przyznała, że wszędzie wybuchają nowe problemy, a stowarzyszenia nie dostają pozwoleń, więc po co jeszcze detektoryści się mają jeszcze pchać. Ciekawi mnie czy nadal uważasz, że organizowanie manifestacji to jątrzenie? Co tak naprawdę udało się zrobić dla 99% osób które oczekują na możliwość wyjścia w teren? Czy nie uznajesz obecnego sposobu działania za całkowicie wyczerpany?
Co byś zrobił na miejscu zwykłego Kowalskiego którego nie chcą w stowarzyszeniach (piszę o tym w pierwszym poście) i jest wk....y maksymalnie, że nie może pasji realizować a ludzie w stowarzyszeniach, przynajmniej niektórych mają się bardzo dobrze. Frustracja jest ogromna i jeśli PZE nie daje możliwości realizacji pasji to niech to wreszcie przyzna bez mydlenia, że przegrała batalię z kretesem.
Niedawno widziałem filmik z Tobą na wykopie z archeologami, fajnie było ? niektórzy mogą a 50 tys. szaraczków już nie, bo w dyby na 2 lata.
Z takimi zarzutami wypadało by się przedstawić z imienia i nazwiska.
Jak chcesz organizować marsz jako anonim ?
Przedstaw się to porozmawiamy :666