łośik1 napisał(a):
flasch napisał(a):
Koledzy to jest normalne, że na wachę trzeba się składać nie ma, o czym gadać, jeśli ktoś jeździ na krzywy ryj to po prostu jest świnia i tyle jak się pije wódkę we 3 to za flaszkę nie płaci 2 albo tylko raz :):) ja założyłem ten wątek i proponuję skończyć temat spraw oczywistych i się umawiać a nie gadać o pierdołach. Chętnie się wybiorę, ale niestety nie w ten weekend pozdrawiam wszystkich
Toż się obudził :lol:
Jak już wszyscy skończyli z tematem a ty bryknąłeś jak Filip z konopi :hahaha
I to nie Ty założyłeś "ten wątek" - a odzywasz się tu ze trzy razy kiepsko w tekście :hahaha
Więc?? :lol:
Ogarnij się trochę i czytaj ostatnie posty - ostatnio PAT020 pytał o wyjazd na weekend, a nie o kasę za wachę :lol:
I nie nazywaj nikogo "świnią" bo to tylko świadczy o tobie :n
Są osoby co jeżdżą i zabierają towarzyszy gratis; ale to nie znaczy żeby wyzywać pasażerów "gratis" od świń i na krzywy ryj!
Jesteś nowy na forum panie "flasch" szeregowy (i 2 posty na krzyż na forum) i gwałcisz starszych kolegów i przyjaciół; "oby Ci ziemia lekką była..." :hahaha
P.S.
A wódki nie pijemy na wyjazdach, o której tak namiętnie pisałeś;może lepiej sam "po trzeźwemu" napiszesz coś z sensem i zgodnie z ostatnimi postami, a nie pisać po :pub
Pozdrawiam kolegę z loży szyderców jak widać czas płynie a ty nadal na piedestale. Kolego po pierwsze masz rację postu nie założyłem coś mi się
wulgaryzm nie wiem, co, za co przepraszam:). Po drugie nie o picie wódki chodzi tylko o zasadę, ale to trzeba jeszcze czytać ze zrozumieniem, z czym jak widać masz chyba problemy. No i po trzecie ja uważam, że jak ktoś jedzie samochodem nie swoim, ale w tym samym celu to jak się nie składa to jest świnia, no chyba, że nie ma kasy, bo różnie może być to spoko, ale przecież nie ciągle.