Teraz jest środa, 31 grudnia 2025, 08:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 184 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Trojmiasto - jest ktos moze?
PostNapisane: sobota, 5 października 2013, 03:01 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

flasch napisał(a):
Koledzy to jest normalne, że na wachę trzeba się składać nie ma, o czym gadać, jeśli ktoś jeździ na krzywy ryj to po prostu jest świnia i tyle jak się pije wódkę we 3 to za flaszkę nie płaci 2 albo tylko raz :):) ja założyłem ten wątek i proponuję skończyć temat spraw oczywistych i się umawiać a nie gadać o pierdołach. Chętnie się wybiorę, ale niestety nie w ten weekend pozdrawiam wszystkich

Toż się obudził :lol:
Jak już wszyscy skończyli z tematem a ty bryknąłeś jak Filip z konopi :hahaha

I to nie Ty założyłeś "ten wątek" - a odzywasz się tu ze trzy razy kiepsko w tekście :hahaha
Więc?? :lol:
Ogarnij się trochę i czytaj ostatnie posty - ostatnio PAT020 pytał o wyjazd na weekend, a nie o kasę za wachę :lol:
I nie nazywaj nikogo "świnią" bo to tylko świadczy o tobie :n

Są osoby co jeżdżą i zabierają towarzyszy gratis; ale to nie znaczy żeby wyzywać pasażerów "gratis" od świń i na krzywy ryj!

Jesteś nowy na forum panie "flasch" szeregowy (i 2 posty na krzyż na forum) i gwałcisz starszych kolegów i przyjaciół; "oby Ci ziemia lekką była..." :hahaha

P.S.
A wódki nie pijemy na wyjazdach, o której tak namiętnie pisałeś;może lepiej sam "po trzeźwemu" napiszesz coś z sensem i zgodnie z ostatnimi postami, a nie pisać po :pub

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 5 października 2013, 18:53 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

łośik1 napisał(a):
flasch napisał(a):
Koledzy to jest normalne, że na wachę trzeba się składać nie ma, o czym gadać, jeśli ktoś jeździ na krzywy ryj to po prostu jest świnia i tyle jak się pije wódkę we 3 to za flaszkę nie płaci 2 albo tylko raz :):) ja założyłem ten wątek i proponuję skończyć temat spraw oczywistych i się umawiać a nie gadać o pierdołach. Chętnie się wybiorę, ale niestety nie w ten weekend pozdrawiam wszystkich

Toż się obudził :lol:
Jak już wszyscy skończyli z tematem a ty bryknąłeś jak Filip z konopi :hahaha

I to nie Ty założyłeś "ten wątek" - a odzywasz się tu ze trzy razy kiepsko w tekście :hahaha
Więc?? :lol:
Ogarnij się trochę i czytaj ostatnie posty - ostatnio PAT020 pytał o wyjazd na weekend, a nie o kasę za wachę :lol:
I nie nazywaj nikogo "świnią" bo to tylko świadczy o tobie :n

Są osoby co jeżdżą i zabierają towarzyszy gratis; ale to nie znaczy żeby wyzywać pasażerów "gratis" od świń i na krzywy ryj!

Jesteś nowy na forum panie "flasch" szeregowy (i 2 posty na krzyż na forum) i gwałcisz starszych kolegów i przyjaciół; "oby Ci ziemia lekką była..." :hahaha

P.S.
A wódki nie pijemy na wyjazdach, o której tak namiętnie pisałeś;może lepiej sam "po trzeźwemu" napiszesz coś z sensem i zgodnie z ostatnimi postami, a nie pisać po :pub

Pozdrawiam kolegę z loży szyderców jak widać czas płynie a ty nadal na piedestale. Kolego po pierwsze masz rację postu nie założyłem coś mi się wulgaryzm nie wiem, co, za co przepraszam:). Po drugie nie o picie wódki chodzi tylko o zasadę, ale to trzeba jeszcze czytać ze zrozumieniem, z czym jak widać masz chyba problemy. No i po trzecie ja uważam, że jak ktoś jedzie samochodem nie swoim, ale w tym samym celu to jak się nie składa to jest świnia, no chyba, że nie ma kasy, bo różnie może być to spoko, ale przecież nie ciągle.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 7 października 2013, 12:50 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

flasch napisał(a):
Pozdrawiam kolegę z loży szyderców jak widać czas płynie a ty nadal na piedestale. Kolego po pierwsze masz rację postu nie założyłem coś mi się <i>wulgaryzm</i> nie wiem, co, za co przepraszam:). Po drugie nie o picie wódki chodzi tylko o zasadę, ale to trzeba jeszcze czytać ze zrozumieniem, z czym jak widać masz chyba problemy. No i po trzecie ja uważam, że jak ktoś jedzie samochodem nie swoim, ale w tym samym celu to jak się nie składa to jest świnia, no chyba, że nie ma kasy, bo różnie może być to spoko, ale przecież nie ciągle.

"Dziad swoje; Baba swoje!" :oops:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 7 października 2013, 13:02 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Dobra kolego nie ma co się sprzeczać, każdy robi jak uważa lepiej umówmy się na wykopki i wypijmy po browarku :) pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 7 października 2013, 22:39 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

flasch napisał(a):
Dobra kolego nie ma co się sprzeczać, każdy robi jak uważa lepiej umówmy się na wykopki i wypijmy po browarku :) pozdrawiam

:1 I jest ok ;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 października 2013, 20:49 
Kapitan
Kapitan

Standardowe pytanie :) . Czy ktoś się organizuje na weekend??

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 6 listopada 2013, 21:48 
Major
Major

Witam ktoś gdzieś może w ten weekend ?
chętnie bym gdzieś wyskoczył na jakieś pole :)
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 6 listopada 2013, 22:21 
Generał Brygady
Generał Brygady

TomaszM napisał(a):
pozdrawiam

Pewnie kazdy gdzies jedzie, ale jak to u nas w swoich ekipach, choc juz nie tylko...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 6 listopada 2013, 23:43 
Major
Major

loczek163 napisał(a):
TomaszM napisał(a):
pozdrawiam

Pewnie kazdy gdzies jedzie, ale jak to u nas w swoich ekipach, choc juz nie tylko...

ale że jak ?
że mam się nie pytać czy że mam dać sobie spokój ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 7 listopada 2013, 00:32 
Generał Brygady
Generał Brygady

TomaszM napisał(a):
loczek163 napisał(a):
TomaszM napisał(a):
pozdrawiam

ale że jak ?
że mam się nie pytać czy że mam dać sobie spokój ?

Mysle ,ze ktos na pewno sie odezwie, albo bedzie miejsce w aucie, zawsze , lub prawie idzie sie spiknac, ja juz kiedys napisalem o wyjezdzie i wiecej tego tematu nie bede poruszal,jak poczytales od poczatku ten watek to wiesz o co chodzi.A w jaki rejon chcialbys sie udac?, daleko, blisko i gdzie dokladnie mieszkasz , bo Trojmiasto jest duze, a tak jak ja jezdze to wyjazd 5,00 i powrot ok.21.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 7 listopada 2013, 08:56 
Kapitan
Kapitan

TomaszM napisał(a):
pozdrawiam

Możemy się ustawić na poniedziałek. Chyba że nie będę wyjeżdżał w weekend to 3 dni na wyjazd w teren. W piątek wieczorem będę wiedział na 100%. Gdzie mieszkasz dokładnie ? Jak co to pw.

Loczek daj sobie już na luz, rozmywasz tylko temat. Masz stała ekipę to gratuluje, tylko po co tutaj brudzisz wpisami które nic nie wnoszą. Druga sprawa nie piszesz w temacie bo zdaje się jesteś z Wejherowa czy gdzieś tam a Trójmiasto to Gdańsk-Sopot-Gdynia.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 7 listopada 2013, 09:39 
Generał Broni
Generał Broni

Pat020 napisał(a):
Druga sprawa nie piszesz w temacie bo zdaje się jesteś z Wejherowa czy gdzieś tam a Trójmiasto to Gdańsk-Sopot-Gdynia.

Oho, napływowy "danziger" się uniósł honorem :luv

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 7 listopada 2013, 09:55 
Kapitan
Kapitan

Nie posądzaj jak nie wiesz. Nie chodzi o honor tylko o organizacje po to jest wpisany rejon w temacie. Dla Wejherowa i okolic jest osobny temat...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 7 listopada 2013, 10:07 
Generał Broni
Generał Broni

A to teraz się dobiera ekipy na podstawie miejsca zameldowania? Sorka, nie wiedziałem :) Kiedyś ludzie z 3miasta kopali z ludźmi z Redy, Rumii czy Wejherowa razem i nikt takich bzdurnych podziałów nie robił. No ale to było z 10 lat temu, możesz nie pamiętać.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 7 listopada 2013, 11:26 
Generał Broni
Generał Broni

Oj. :ang Ja tam z Gdyni jestem. Ale rodzonym w Gdańsku, ba-nawet w Oliwie.
A tu jak zwykle-bez kąsania po kostkach nie może się obyć. Loczek tylko luźno wspomniał-"pewnie każdy gdzieś jedzie, ale jak to u nas w swoich ekipach, choć już nie tylko..."
A potem zwyczajnie się pyta (Tomaszu) w jaki rejon chciałbyś się udać itp. A to już prawie propozycja wypadu z podaniem godzin wyjazdu i powrotu.
Ale dla mnie nowość, że dla Wejherowa i okolic jest osobny temat. :1 :lol: Przyłączam się do wszystkich ekip, jeśli mnie zaproszą i mam czas i możliwości, chociaż :lol: pewniaki wolę obskakiwać z kilkoma osobami, które towarzyszą mi (a ja im) od dawna. Doświadczenie nauczyło, że nie wszyscy nadają się na kolejne wypady-takie jest życie.
Mnie, gdyńskiego Gdańszczanina można spotkać od Słupska po granice na wschodzie i od plaż Zatoki Gdańskiej i otwartego Bałtyku aż po Jurę Krakowsko-Częstochowską (chociaż ostatnimi laty aż tak się nie zapuszczam :zb ). Wejherowo, Pruszcz Gd., Bory Tucholskie-często. Czasem Warmia.
I nie widzę tu potrzeby dzielenia na rejony, miasta, pola i zagony.
(P.S. Z Loczkiem rzadko bywam w terenie, bo to kosiarz na dobrą drobnice i po Nim to już tylko mogę trawę prostować :usta )
Pozdrawiam WSZYSTKICH kopiących. Tylko zasypujcie dołki choćby to plaża była. :h

C.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 184 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]