Teraz jest niedziela, 12 lipca 2026, 01:08

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 17:37 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam, pozdrawiam

Gdy pierwsze RAZY blakalem sie z wymienionym przez Prezesszczepana XLT to zal mi bylo wydanych pieniedzy ... myslalem, ze jak to sie mowi: owine w kolo pnia drzewa ... Teraz gdy juz nauczylem sie troche tego sprzetu ... nie oddam a kupilem wrecz drugi.
Wiec kolego tylko dlatego, ze zdales prawo jazdy tydzien temu i nie znalazles w skrzyni biegow tego biegu, ktory sie po "jedynce" wlancza - nie znaczy to, ze "autko" ktorym jezdzisz jest do :dupa .

Pozdrawiam - Piotr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 17:56 
Moderator
Moderator

dlatego dla początkujących powinniśmy polecać sprzęty ze stajni whitesa :) albo minelaba :)
jest niemal 100% pewne że większość zniechęci się po pierwszym miesiącu walki ze sprzętem :P
przez co będzie redukowało się konkurencje:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 18:13 
I to mi sie podoba - jakies tydzien temu napisalem ze jestem poczatkujacym i potrzebuje pomocy i kogos na wspolny wypad - to nastapila cisza ( odezwal sie jeden gosc -i chwala mi za to - i jego pozdrawiam) a teraz jak napisalem cos o sprzecie -i to negatywnie to sie rozpisaliscie i bardzo dobrze - bo teraz moge sie wiele od Was nauczyc - a to wazne . Tak wiec super pomysl z tym narzekaniem na sprzet -

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 19:56 
Generał Brygady
Generał Brygady

eryll przeczytaj to co jest napisane na samym dole. "Człowiek szuka wykrywacz pokazuje". Do tego trochę pokory i cierpliwości a na efekty nie będziesz długo czekał. pozdr.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Ace
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 20:12 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

eryll napisał(a):
I to mi sie podoba - jakies tydzien temu napisalem ze jestem poczatkujacym i potrzebuje pomocy i kogos na wspolny wypad - to nastapila cisza ( odezwal sie jeden gosc -i chwala mi za to - i jego pozdrawiam) a teraz jak napisalem cos o sprzecie -i to negatywnie to sie rozpisaliscie i bardzo dobrze - bo teraz moge sie wiele od Was nauczyc - a to wazne . Tak wiec super pomysl z tym narzekaniem na sprzet -

ty w pana psycholozka się bawisz czy szukasz porady? bo możesz kląc na Ace ile chcesz , masz sygnały - może szukasz na zaśmieconych terenach, sie przygotuj lepiej na wypad, poczekaj na roztopy, zrób "bench test" sie dowiesz jak ace na nasze balcerki reaguje. Niekupuj nastepnego sprzeta bo nie wiesz czy w ogóle wytrwasz w kopaniu w ziemi metrowe dołki albo i głebsze dla puszki z lat 60tych które ci pokaże ten "lepszy sprzet" a ty po prostu ich nie rozpoznasz . Naucz sie podstaw na Ace a jak już sie wprawisz i kopanie 100nego pulltaba cie nie zniechęci to inwestuj w sprzęt. Ja sie dalej będe upierał że Ace 150 jest dobry dla Ciebie. Pozdro. :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 20:24 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

eryll napisał(a):
Dzięki za pozdrowienia. Miełem ACE250 i mogę powiedzieć, że to wykrywka prosta w obsłudze i kosi monetki jak TRZA. W ACE150 brakuje tego namierzania co jest bardzo itotne w szukaniu małych duperelek. Życzę wytrwałości i do zobaczenia na następnym wypadzie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 20:34 
Dalej nie moge pojac jak mozna mowic ze ACE 150 jest ok - czy to ze bimba na byle co i byle jak -to tak ma byc ? to ze lekko szturchne cewka w roslinke to znow bimba i to ze musze kopac jak kret pol boiska pilkarskiego to tez ok ? To po co woglole zmieniacie sprzet - tak dla kaprysu czy dla jaj . Ok zgadzam sie ACE jest dobry z tych najgorszych - pomijajac chinskie zabawki . Moze ten sprzet jest dobry dla nastolatka co rajcuje go kazdy dzwiek i kazde wbicie lopaty .A jesli ktos pisze ze ACE jest ok - to niech doda ze dla tych ktorzy maja skromny budzet - i wtedy moze to bedzie prawda . Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 20:39 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Wydaje mi się kolego eryll że ty nie szukasz tutaj pomocy tylko robisz ferment i szukasz
"zadymy".Posłuchaj się doświadczonych kolegów a na pewno nie będziesz żałował Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 20:45 
Specjalista
Specjalista

witam,
Kolego Eryll, kanarek może Ci się wzbudzać (przy "dotknięciu roślinki") ponieważ możesz mieć uszkodzony przewodzik (przy cewce - też tak miałem), co do budżetu obecnych tutaj na forum hmmm... Może w końcu napiszesz coś bardziej konstruktywnego...
pozdro :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 20:48 
Tak -wydaje Ci sie - Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 21:05 
Widze ze na tym forum nie mozna powiedziec o tym co sie mysli - tylko trzeba mowic tak - ze Panowie Guru -mowia ze wykrywka jest ok -to taka jest . Nie robie zadnej zadymy tylko mowie co mysle o ACE 150 i tyle .Co do budzetu ludzi z forum - tak jak napisal jeden gosc to chyba nie zrozumial o czym pisze -no ale coz .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 21:24 
Kolega Żwirka

eryll napisał(a):
Widze ze na tym forum nie mozna powiedziec o tym co sie mysli - tylko trzeba mowic tak - ze Panowie Guru -mowia ze wykrywka jest ok -to taka jest . Nie robie zadnej zadymy tylko mowie co mysle o ACE 150 i tyle .Co do budzetu ludzi z forum - tak jak napisal jeden gosc to chyba nie zrozumial o czym pisze -no ale coz .

Starałem sie pomóc i nie wypowiadać na ten temat ,ale widzę że kolega nie rozumie pewnych zależności ....
po 1 : to nie jest odpowiedni dział do pogaduszek na temat wykrywacza
po 2 :
Cytuj:
Panowie Guru -mowia ze wykrywka jest ok -to taka jest

nie panowie "guru" tylko ludzie z doświadczeniem , którzy już swoje wychodzili i mogą wydać pełno wartościową opinie na temat wykrywacza
po 3 : istnieje na tym forum bardzo przydatna funkcja
Cytuj:
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/search.php

po 4 : już chyba zostało powiedziane wszystko na temat wykrywaczy ace 150/250 wystarczy tylko ruszyć mózgownicą i poszukać ( patrz wyżej)
po 5: życzę powodzenia

pozdrawiam
Kamiś

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 21:28 
Moderator
Moderator

Nie pasi Ci ten ace, nie wierzysz tym którzy z tym trochę łażą, to zmień i po kłopocie. :1

Ostatnio edytowano wtorek, 3 marca 2009, 09:52 przez eme, łącznie edytowano 2 razy

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 21:35 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

eryll ma rację, to badziew :n Ja mam miękke serce, pomagam kiedy mogę i czasami na tym źle wychodzę :( . Odkupie tego ace od Ciebie eryll, jakby co to cenę na pw.
Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 marca 2009, 21:38 
Porucznik
Porucznik

witam,Eryl po co w takim razie ''skarżysz się'' na sprzęt?Oczekujesz współczucia i potakiwania,że ACE jest do bani?Wszyscy odpowiadający starali się doradzić a Ty zachowujesz się infantylnie.Wyhamuj trochę.Pozdr.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]