Teraz jest czwartek, 1 stycznia 2026, 16:16

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 01:03 
Podporucznik
Podporucznik

FDJ napisał(a):
Nie ma się co dziwić reakcji Wilka Kennego i Landminera jeżeli obrzucani sa błotem za kulisami a na forum ogólnym kolega VW udaje gościa z klasą.

Poprosiłbym Ciebie FDJ'cie o wskazówkę jak np. ja mam sie zachować skoro poczułem sie obrażony wypowiedzią Landminer'a?? Wyżej wymienieni zrezygnowali z funkcji moderatora bo zostali obrzuceni blotem na wewnetrznej Internie a mnie obrażono publicznie. I co teraz???? Oświeć mnie co mam zrobić? Ja niestety nie mogę demonstracyjnie, z honorami i ubolewniem publiczności zrezygnować z funkcji. Wiec co? Może powinienem złożyć doniesienie o naruszeniu dóbr osobistych??

Być może ktoś uzna moją wypowiedź za obrażliwą i określi moje zachowanie za wysoce naganne w stosunku do kilku Panów. Czego mogę się po tym spodziewać? Dostanę po twarzy na ulicy? To wysoce prawdopodobne po wypowiedzi Landminer'a. Tylko, że za klawiaturką jesteśmy odważni i w pewnym stopniu anonimowi lecz co dalej? Może kiedyś bedzie nam dane spotkać się i przypomnieć sobie zaszłości.

Rozumiem też, że godność Szarego Wilka zaczyna się ponad zwrotem "Von coś tam". Na szczęście zrozumiałem tą aluzję. Nie rozumiem natomiast do kogo pijesz Szary Wilku pisząc o metodach wywierania nacisku przez skrajne grupy mniejszości seksualnych? Do tych, o których mówi VW? A może chodzi tu czyjeś upodobania seksualne? Wiesz coś o tym czy bijesz pianę? A może pomawiasz??

Paryzant, a kto to są Wy? Podzielam zdanie SiD'a a mimo to wszystkiego nie chcę zamykać. Po co podajesz mylne informacje? Wiesz coś o mnie czego ja nie wiem? Czy to jasnowidztwo? Jeżeli masz taki dar to naprawdę zazdroszę. Jeżeli nie to zachowaj te komentarze dla siebie.

Niekorzystnym dla Was jest to, że kierują Wami pycha i zawiść. Podpieracie się argumentami swojego towarzystwa, których większość z nas nie jest wstanie potwierdzić. Wspólnie szczujecie, szkalujecie i obrażacie ludzi, którzch nigdy na oczy nie widzieliście, nie rozmawialiście z nimi bo oni nawet nie są zarejestrowani na PS. To jest Wasza metoda na życie? Wasz styl i godność? Przydałoby się Wam trochę ogłady i dobrych manier bo chamstwa w wypowiedziach jest tu dość.

Na prawdę współczuję.

yoo2

P.S. Rozumiem FDJ'cie, że byłeś na Forum XLT. Skoro czytałeś to zapewne widziałeś zdjęcia. Cieszę się, że Ci się udało!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 01:25 
Główny Administrator
Główny Administrator

Nie byłem na stronie xlt :) tekst mam od uczestnika zlotu.
Wytłumacz mi prosz gdzie ciebie lub uczestników zlotu w jakis sposób szkalowałem ?
A o jakiej też grupie piszesz ? bo wypowiadam sie tylko w swoim imieniu.
Chcesz porady ?
Proszę bardzo: podziel ten tekst na listy do ludzi którzy cię urazili i wyslij na priv bo nie wiem co mam odnosić do siebie.
aha i przeczytaj ze zrozumieniem tekst wilka bo nie widzę by twierdził że ktoś z was jest w miejszości seksualnej.

Ostatnio edytowano czwartek, 18 maja 2006, 01:30 przez Jacek, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 01:30 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

[quote="yoo2"][quote="FDJ"]

chłopaki a po co ta dyskusja ,
przeciertz to picie starego piwa
a to na ocieplenie serc :)

[ img ]

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 07:50 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Przytaczane są tu fakty, że VW obrażał kogoś w swoich postach na Internie i że dał się poznać ze złej strony.

Chciałbym tu skromnie zauważyć, że niezbyt wyględnie wyrażał się na tejże Internie Szary Wilk i za to m.in. poleciał z grona moderatorów :( , więc niech się tu nie wybiela. Landminer także nieraz nas zaszczycił takimi tekstami na Internie, tu pewnie też by się nieco znalazło. Więc bardzo proszę o nie zgrywanie świętych krów i robienie z siebie męczenników. :n Doceniam wiedzę i wkład obu panów w forum, ale co do kultury wypowiedzi to szkoda gadać. :n

Na koniec jedna uwaga - ta ostatnia skomplikowana awantura potoczyła się o głupotę, wynikła z wchodzenia sobie w kompetencje (w tym chyba głównie moje), własne urojenia, przepychanki i prywatne zatargi moderatorów (a zawsze zwalczam załatwianie prywatnych wojenek przez forum). Nie chciałbym, aby w tą sprawę były mieszane kolejne Bogu ducha winne osoby. Jeśli macie swoje sympatie (jakiekolwiek), to lepiej chyba zamilknąć, niż się pożreć z drugą stroną. Nie jest to wszystko warte kłótni, więc dajcie sobie na wstrzymanie.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]