Wiesz Grzesiek ja tez zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi?
Jedyne co wywnioskowalem-po przeczytaniu twoich postow- to twoj zal iz odbieramy ci potencjalnych zlotowiczy niezorganizowanego zlotu???
Piszesz o "starej gwardi",o sobie-jako organizatorze tych zlotow a jak widac ani oni ani Ty nie potafili /jak sam okresliles/
"podniesc swoich czterech liter"
Landminer napisał(a):
Poza tym dlaczego mylisz pojęcia chodzenia po lesie, a zlotów? Czyżbyś nie wiedział że na zlotach oficjalne poszukiwania są obecnie raczej nielegalne? A może dla Ciebie zloty to tylko chlanie wódki i łażenie z wykrywką + uciekanie przed dyrektorami parków narodowych - zresztą taki jest obecnie poziom zlotów. To jest partyzantka, a nie zloty jak to szumnie ogłaszacie (notabene tylko na tym forum).
Gdyz jest to juz od pieciu lat-spotkanie organizowanie akurat przez TO FORUM i tych forumowiczy nie innych...-no poza faktem ze teraz pierwszy raz wspolnie z forum IOH i pod ich patronatem.Co do reszty-czyli chlania wódy i uciekania:)-to twoja zaoczna interpretacja-swoja droga ciekawa, ciekawa...
Landminer napisał(a):
Wyobraź sobie, że przez szereg lat jeździłem na zloty albo bez sprzętu, albo go nie wyjmowałem w ogóle z plecaka. Wiesz dlaczego? BO BYŁO CO NA TYCH ZLOTACH ROBIĆ!
To rusz swoje cztery litery pokaz co potrafisz
Landminer napisał(a):
Bo można było coś ciekawego zobaczyć, a nie siedziało się kolejny rok z rzędu w tym samym miejscu.
Tu sie mylisz...przenieslismy sie kilkanascie kilometrow dalej...
Landminer napisał(a):
Jak już coś robisz, to jeśli nazywasz to zlotem, to niech to może będzie zlot z krwi i kości,:)
Patrz wyzej...czyli rusz cztery litery.
Landminer napisał(a):
a nie kolejna popijawa w gronie TKM!:)
PROSZE MNIE /jak i wiekszosci zlotowiczy / NIE MIESZAC Z TKM !!!![/quote]