|
Nie bardzo rozumiem dlaczego zamknieto oryginalny temat i ja musze otwierać bliźniaczy by móc sie wypowiedzieć....
Moderatorzy !!!!!!!!!!!
Do choroby jasnej!!!!
Przeciez to jest forum dyskusyjne a nie gra pod Wasze widzimisię !!!
Jak możeie zamykać jakiś temat jak jest dopiero co otwarty i wiadomym jest że bedzie masa wypowiedzi???
MS chciałem Ci powiedzieć - pierwszy raz twój post czytałem - że to środowisko, na forum PS nie jest środowiskiem które potrzebuje troszkę luzu od "łaskawego" archeo by przestać sobie skakać do gardeł, zacząć się konsolidować być jak kiedyś poeta Majakowski pisał "partią milionopalca w jedną kańczastą pięść zaciśniętą"........
My (mam nadzieję) nie jesteśmy typowymi Polakami, którzy żrą się nawzajem ale w obliczu klęski potrafia się połaczyć ale tylko na chwilę by stłamsić wroga a potem waśnie wróć.........
Wiele osób z tego forum pisze systematycznie do siebie, współpracuje, pomaga sobie nawzajem. Spotykamy się na spotkaniach okresowych, popijamy, dyskutujemy, pomagamy sobie nie tylko w sprawach prozaicznych ale też w życiowych: składka na pomoc dla chorej osoby, składka na wykrywkę dla Czeksona itd....
Jak by nie patrzeć jesteśmy jedną wielką rodziną tylko nie zawsze zdajemy sobie z tego sprawę.
Ta konferencja - konfrontacja z przeciwnikiem (nie wrogiem) pokazała, że potrafimy ponad podziałami zadziałać wspólnie.
Działajmy tak dalej, nie odbierajmy sobie nawzajem zasług a sami starajmy sie tez zasługi mieć.
Tylko w jedności siła !!!
Jak bedziemy zjednoczeni i nieskłóceni to osiagniemy coś.
Pokażmy Światu, że Polak potrafi.....
Zawalczmy o swoje!
Ramię w ramię jak nasi przodkowie kiedyś !!!!!!!!!!!!
AMEN !
|