Cytuj:
Widzie ze ponioslo Pana prezesszczepan
Jeszcze mnie nie widziałeś w stanach wzburzenia emocjonalnego :666 Ot pyskaty jestem :)
Cytuj:
to ta wykrywka nadaje sie na nic - jest kiepska - a pisze bo tak sadze - mamy demokracje i ja nie bede osadzal Pana o to ze np. to Pan pisze bzdury
Dalej będę z uporem twierdził, że to nie jest kiepska wykrywka. Owszem demokrację mamy, a to forum jest po to aby wymieniać się spostrzeżeniami lub bardziej doświadczeniami. Skoro masz tyle doświadczenia po jednym wypadzie, to może napisz nam co Ci się nie podoba w tym wykrywaczu - chętnie podyskutujemy na argumenty. Bo to, że coś jest do dupy niestety nie wystarczy. Natomiast jak coś według czyjegoś mniemania jest do dupy i jest to uzasadnione argumentami to jest to jak najbardziej powód do rozważań i dysput.
Cytuj:
Prosze o troche zrozumienia dla poczatkujacego
Cierpliwość i zrozumienie wobec początkujących mam. Przejżyj moje starsze posty, to sam zobaczysz. Nigdy nie wyśmiewałem się i tym bardziej nie gnębiłem nowych poszukiwaczy za ich niewiedzę. Natomiast Twoje jasne i klarowne stwierdzenie, że ACE jest do dupy zabrzmiało jak dla mnie i zapewne wielu forumowiczów - lekko cwaniacko.
Pierwsze co pomyślałem, czytając Twój post to : "Raz był w terenie, i zgrywa tu eksperta od wykrywaczy". Tak to odebrałem. Zapewne taki charakter postu to jak u każdego nowego poszukiwacza wynik zniechęcenia po pierwszch nieudanych poszukiwaniach. To oczywiście normalny objaw, bo każdy nowy najpierw się naczyta o znaleziskach, w oczach ma skrzynie ze złotem i już myśli co sobie kupi za te znaleziska. Niestety prawda jest taka i brutalna, że zamiast złota mamy parę krzywych łusek, mokre buty i przeziębienie. Oczywiście wtedy trzeba na coś ponarzekać, więc najlepiej na sprzęt, a potem na aurę. Normalka :) Jak już zaliczysz kilka wypadów i daj Boże znajdziesz coś ciekawego tym dziadowskim ACE to będziesz jeszcze całował go w ceweczkę przepraszając namiętnie za złe słowa :)
Cytuj:
p.s dziekuje za cenne porady
Kto pyta nie błądzi. Jak masz jakieś pytania i wątpliwości to najpierw użyj wyszukiwarki forum - nie bądźmy też śmieciarzami i powielaczami tych samych tematów. Jak nie znajdziesz odpowiedzi na swoje wątpliwości wtedy śmiało zadawaj pytania i wtedy postaramy się pomóc.