Teraz jest piątek, 3 kwietnia 2026, 16:45

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 2 czerwca 2004, 18:48 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

Co do butów to sam osobiście polecam polskie współczesne buty wojskowe tzw "Desanty" Można je kupić za jakieś 100-130zł i są warte tej ceny. Moje mam już swoje 3 lata i nic (za wyjątkiem lekko startej podeszwy i kilka drobnych pęknięć na bucie). Leżały jakiś rok w szafie, drugi rok były używane co piątek na zbiórki harcerskie, a ten 3 rok to używanie na maxa, chodzę w nich wszędzie i cały czas. Używałem ich na obozie harcerskim (1 miesiąc w lesie), wszelkiego rodzaju grzyby, biwaki itp. I sprawdzają się super.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 4 czerwca 2004, 12:25 
Felix Hobus Drugi

Witam
Czytając posty dochodze do wniosku,że niebawm będzie na wybiegach zoabserwować modę poszukiwaczy skarbów :D
Wszystko się rozwija....
W naszym przypadku ( team-Beyo i ja)używamy rzeczy najprostszych i ogólnie (prawie dostępnych)-saperka pozyskana z magazynów wojskowych-trzeba przyznać,że trzyma sie nieźle.A szpadel alu kupiony za ciężką kasę nie wytrzymał próby terenowej i po prostu padł :n
a buty-najdłużej wytrzymują takie,które mają powyżej dwóch lat.Chyba buciory powinny być lekkie,wytrzymałe i przewiewne(szczególnie w lecie...)W ekstremalnych przypadkach powinno wystarczyć OP-1 :8)
pozdruffka

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]