Teraz jest poniedziałek, 14 września 2026, 11:25

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 28 maja 2002, 23:47 
Szeregowy
Szeregowy

Jak jesteśtaki obeznany w zdjęciach lotniczych to może dasz namiary na te archiwóm o którym mówisz. <BR>Bo ja jakoś lepszych zdjęć do tej pory nie widzialem i się z nimi nie spotkałem. <BR>

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 30 maja 2002, 00:30 
Porucznik
Porucznik

jak juz bedzie wiadomo na 100% z tymi zdjeciami, to ja tez bylbym chetny <BR> <BR>Muzzy

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 30 maja 2002, 11:41 
Pytalski

Witam <BR>Jak by co też dajcie znać <BR> <BR>Pozdrawiam Krzysiek(?)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 3 czerwca 2002, 15:24 
Pytalski

Witam <BR>Prosze o wyjaśnienie, dlaczego zdjęcie nadesłane przez Alesza, jako z prywatnego archiwum, jest zdjęciem ogólnie dostępnym w sieci. Na niemieckich stronach jest parę miejsc z zamieszczonymi zdjęciami z interesującego nas okresu, włącznie z ofertami sprzedaży większych kompletów. <BR> <BR>Pozdrawiam Krzysiek(?)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 8 czerwca 2002, 12:16 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> <BR>On 2002-05-28 23:47, alesz napisał: <BR>Jak jesteśtaki obeznany w zdjęciach lotniczych to może dasz namiary na te archiwóm o którym mówisz. <BR>Bo ja jakoś lepszych zdjęć do tej pory nie widzialem i się z nimi nie spotkałem. <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End --> <BR> <BR>Już ktoś znalazl: <!-- BBCode u1 Start --><A HREF="http://www.uni-marburg.de/herder-institut/verlag/reihen/sammlungen8.html" TARGET="_blank">http://www.uni-marburg.de/herder-institut/verlag/reihen/sammlungen8.html</A><!-- BBCode u1 End --> <BR>Do zamowienia za 45 Euro. <BR> <BR>_________________ <BR>>>Tego właśnie szukamy: wielkich skarbów i wielkich niebezpieczeństw<< <BR> <BR>Hernan Cortez (po spaleniu swoich okrętów)<BR><BR><font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Bacchus dnia 2002-06-08 12:19 ]</font>

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 3 stycznia 2003, 13:39 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

A czy wśród tych zdjęć są zdjęcia z terenu województwa lubuskiego i zachodniopomorskiego? Generalnie chodzi mi o teren między Szczecinem a Zieloną Górą. Włącznie z tymi miastami... I pytam się kolegę, który ma te zdjęcia, a ni o te, które można zamówić u Szwabów.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 lutego 2003, 16:44 
Pułkownik
Pułkownik

Jak znajde numer do Archivum w Virgini to sam zadzwonie i dam wam namiar na strone w sieci i login. Bo pewnie bede musial sie zalogowac i podac moj numer Social Security, oraz legitimacji studenciej. <BR>Takze za jakis tydzien powinienem cos wyczarowac, bo widze ze obietnice Alesza sie nie sprawdza. <BR>Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 13 lutego 2003, 13:20 
Pułkownik
Pułkownik

Dzwonilem, wyparli sie, Tam nie maja zadnych zdjec lotniczych. Odeslali mnie na uniwersytet stanowy. Tam zadzwonie za tydzień jak bede w USA bo z Polski szkoda kasy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 lutego 2003, 15:49 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Panowie, ale skoro tych zdjęc jest 1000 to na stronie chyba ich nie dacie rady umieścić... jakość jest super, a macie zdjęcia wschodu Polski?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 8 kwietnia 2003, 20:51 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Pisząc o terenach masz na mysli Polskę w obecnych granicach? A czy może jesteś w posiadaniu zdjęć lotniczych lubelszczyzny i mazowsza?
[addsig]

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]