Hej
Obserwujac ostatnio toczace sie dyskusje dotyczace stworzenia miejsca do wymiany i publikacji map, postanowilem cos takiego zrobic ;)
Zapraszam wszystkich na moja strone z mapami
http://mapyarchiwalne.republika.pl/ - na razie 10 arkuszy (jak bede miał czas powrzucam kolejne - nastepne trzy mapy juz przygotowane , tyle ze nie mam juz czasu ich uploadowac -, za 4 h jade na Ukraine wiec nie zdaze juz dzis ich wrzucic), Strona jest makabrycznie łopatologiczna, (pisana przez 15 minut) ale za to mapki powinny sie wam spodobac, sa na darmowym serwerze qfile.de - transfer do 300 kb/s, ograniczenie sciagania do 50 mb/h/nr IP wiec powinno byc ok :) Mam nadzieje ze nie bedze nikomu przeszkadzalo to ze opisalem skany "oczoj....m" napisem kto je zrobil, i moim adresem email - jest to drobny ubytek w tresci, ale mam zamiar wrzucic tam sporo wlasnych skanow, i nie chce ich ogladac potem na allego.
Mam nadzieje ze pomysl sie wam spodoba, jak ktos chcialby wrzucic jakies mapy prosze o podeslanie ich na moj adres
konstantyw@o2.pl (najlepiej popakowane rarem w kawalki do 10 mb w kilku mailach - bo serwer czasem nie przyjmuje wiekszych zalacznikow)
Pozdrawiam
Exodus999