Teraz jest poniedziałek, 14 września 2026, 15:40

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 19 marca 2002, 17:03 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Jak widzicie, nie przestajemy pracować nad jeszcze sprawniejszym działaniem oraz jeszcze większą ofertą naszego serwisu. <BR>Od dziś, dzięki współpracy PoszukiwańSkarbów.com z firmą TOPMAP zarejestrowani użytkownicy naszego forum mają możliwość skorzystania z 10 %-wą obniżką z nowej oferty firmy TOPMAP - map Królestwa Kongresowego. Jest to pierwsza z planowanych tego typu kooperacji. <BR> <BR>Chętni proszeni są o podanie przy zakupie hasła "www.poszukiwanieskarbow.com" (na formularzu w polu "Uwaga"), aby otrzymać zniżkę. <BR> <BR>Kuba i Monia <BR> <BR> <BR>_________________ <BR>>>Tego właśnie szukamy: wielkich skarbów i wielkich niebezpieczeństw<< <BR> <BR>Herman Cortez (po spaleniu swoich okrętów)<BR><BR><font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Bacchus dnia 2002-03-24 17:18 ]</font>

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 28 marca 2002, 10:52 
Szeregowy
Szeregowy

mam mieszane uczucia <BR>zamówiłem u nich mapę i czekam bardzoooooo <BR>długoooooo <BR>mimo to może sie doczekam <BR> <BR> <BR>minęło kilka tygodni i ....są <BR>kolorowe, te co zamówiłem, jak mowe <BR>jestem zadowolony <BR>w mysl mego motto <BR>pozdrawiam <BR>romecki <BR> <BR>_________________ <BR>lepiej późno niż wcale<BR><BR><font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: romecki dnia 2002-04-17 10:33 ]</font>

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 20 sierpnia 2002, 10:06 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Witam! <BR>Zamówiłem kilk map w TOPMAP-ie i pomimo, że drogo mnie to kosztowało generalnie jestem zadowolony.Wprawdzie było pewne nieporozumienie z uwzględnieniem rabatu,ale wszystko skończyło się dla mnie pozytywnie.Trzeba przyznać, że mapy wykonane są profesjonalnie, kontakt z firmą znakomity.Z czytym sumieniem mogę tą firmę polecić innym.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 26 sierpnia 2002, 13:55 
Pół gwiazdki z nieba

A ja mam mieszane uczucia. Zamówiłam arkusz map austro-węgierskich. Rabat działa, mapa jest bardzo dokładna i szczegółowa, ale niestety właśnie z tego powodu mało czytelna. Np. okolice Ostrowca Św., to właściwie jedna ciemna plama, ponadto mapa jest skserowana i po przejściu przez ręce kilku osób zaczyna się zacierać. Legenda też jest niepełna - doszukałam się kilku znaczków, które nie sa objaśnione. Znacznie lepiej by było, gdyby arkusze były drukowane i to w powiększeniu, a już najbardziej satysfakcjonującym rozwiązaniem byłaby sprzedaż map na krążkach CD.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 sierpnia 2002, 13:32 
Pół gwiazdki z nieba

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> <BR>On 2002-08-26 13:55, Zuzka napisał: <BR>A ja mam mieszane uczucia. Zamówiłam arkusz map austro-węgierskich. Rabat działa, mapa jest bardzo dokładna i szczegółowa, ale niestety właśnie z tego powodu mało czytelna. Np. okolice Ostrowca Św., to właściwie jedna ciemna plama, ponadto mapa jest skserowana i po przejściu przez ręce kilku osób zaczyna się zacierać. Legenda też jest niepełna - doszukałam się kilku znaczków, które nie sa objaśnione. Znacznie lepiej by było, gdyby arkusze były drukowane i to w powiększeniu, a już najbardziej satysfakcjonującym rozwiązaniem byłaby sprzedaż map na krążkach CD. <BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End --> <BR> <BR>Dowiedziałam się, że mapy nie są kserowane tylko drukowane na laserówkach, niestety firma nie ma wpływu na jakość papieru. Jest natomiast możliwość druku map w powiększeniu, co powinno poprawić czytelność. Jeszcze jedno - legenda jest niepełna, ale przy mapach Messtischblätter na stronie Topmapu jest szczegółowa legenda w której znalazłam wszystkie brakujące oznaczenia.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 sierpnia 2002, 14:03 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Ja z kolei otrzymaną mapę traktuję jako wzorzec-kseruję ją a otrzymaną kopię wykorzystuję do celów "roboczych". Nie przejmuję się wtedy `zacieraniem`, plamami etc. <BR>Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]