Na początku mojej kariery wykopkowej jak pewnie u sporej ilości osób pojawił się i ten model,jako że prosty w budowie jak konstrukcja cepa swojego czasu też złożyłem sztuk 1 :lol: ,co prawda nie odpalił bo pomyliłem kierunkowość diody przy lutowaniu ale szwagier elektronik w minutę zdiagnozował problem,ale temat tyczy się czegoś innego mianowicie sztycy,już naście lat temu miałem dostęp do wszelkich możliwych włókien czy to carbonu,cewlaru czy hybrydy więc postanowiłem że mimo śmiesznej ceny zestawu mój jabelek to będzie kosmos,na razie będąc jeszcze w DE dam poglądowe zdjęcie jak wyglądał np. podłokietnik ( niewykończony,widać nadmiar żywicy po wypalaniu,jeszcze był szlif i lakier z filtrem),sztyca przypominała konstrukcją model Ctx 3030,cewka była z cewlaru więc w tamtych czasach to był szał i każdy się pytał co to za firma,najweselsze było to że odsprzedając go potem zarobiłem na Ace 250 (nowy) czyli niemało,wszystkim życzę inwencji twórczej i jak wrócę do PL to dam resztę fotek,pozdrawiam :1
[ img ]