pawel_oli napisał(a):
czapka jest na 100% oryginalna, po jej zakupie widzialo ją dwóch kolekcjonerów umudurowania, nienających się nawzajem, nie mieli zastrzeżeń, a wręcz się sami napalili na jej zakup, ponieważ KAI daje teraz 20% zniżki na wszystkie swoje towary.
Nordheid czapki ma z magazynów wojskowych, dzwonił do niego mój kolega z Berlina który mi ja sprowadził, także nie muszę szukać potwierdzenia oryginalnści, to mi wystaczy w zupełności...........
pozdrawiam
Pawel - nie zrozum mnie zle - moze sie o nia bic i dzieseciu - ale chyba nei dokonca zdajesz sobie sprawe zz klasy reprodukcji na rynku - uzywaja oryginalnych obszyc.. i sa perfekcyjne.. - dlatego ja nie kupie nigdy mintowej M43 - mam jedna - sam znalazlem.. i albo kupie od naprawde slawy kolekcjonerskiej przy powszechnej akceptacji.. albo znajde sam kolejna.. - ale na pewno nie kupilbym Twojej czapki...
dobrze radze - poki sprawa swieza - zrob dobre zdjecia i zamiesc te czapke na WAF - mi ta czapa sie za bardzo nie podoba...
mam nadzieje ze nie jestem zlosliwy - naprawde szczerze i z dobrego serca - radze gdzies ja zamiescic....najlepiej na WAF - tam sa dobrzy kolesie od tych czapek...
yu jest link:
http://www.wehrmacht-awards.com/forums/ ... p?t=130650
jak chcesz mge zdjecia Twojej zamiescic - jako przyklad czapki od KAI.... i zadac pytanie o nia..