_HeinRicH_ napisał(a):
Arek wcale nie jeste pwiedziane ze jaks cos jest pomalowane w kamo to jest z Normandii ! ekwipunek malowano w kamo rowniez w innych regionach ! szczegolnie w Rosji i tam powstala znaczna wiekszosc kamuflarzy ( zreszta to z Rosji zostaly one przeniesione do Normandii bo w Normadii nikt ich nie wymyslil ). To tak samo jak wszyscy utazsamiaja to co pomalowane an piaskowo z DAK ( co mnie mocno denerwuje )!
swoja droga obie skrzyneczki to ladne bardzo wczense egzemplarze skrzynek do mg .
A kto tak pisze ze kazde kamo to Normandia (???) ja konkretnie odniosłem sie tylko w tym przypadku do tych dwóch skrzynek od MG mojej która na 100 % jest z Normandii i wiem w ktorym z miast została odnaleziona ( kupilem ja od kolekcjonera z Francji stąd mam pełne info o pochodzeniu ) oraz ta ze zdjecia też znajduje sie u kolekcjonera z tych terenów ! A co do kolorów ''żółtych'' to mnie to też nieco smieszy bo kazdy kolor piaskowy to od razu DAK, najlepszym tego przykładem jest moja pucha ma kolor piaskowy ale wykonanie to produckja około 44/45 i co rzadkie, jest to fabryczny kolor na gołą blachę co nigdy wczesniej tego nie widzałem an ina żywo ani na fotkach