giwerolog_16 napisał(a):
Dlatego zdążyłem odwrócić odsyłkę odebrać z poczty puki kurierzy nie przyjęli paczek, ramka zostaje w kolekcji, naprawdę nie chcę robić zamieszania tą ramką ale z tego co widziałem i przyglądałem się szyciom, grubością, szerkokością, materiałami na nitki, środkiem, stopniem zestarzenia, tym jak paski powysychały, może zdięcia tego nie oddadzą, ale gdy ma się go w ręku i dobrze poprzygląda to jednak wyjdzie to co wyjść powinno, myśle że to jakaś po prostu inna wytwórnia może mała seria która z racji materiałów nie sprawdziła się, widziałem już ramki z paskami dosłownie z papieru takiego jak karton które rozlatywały się od dotyku, różne wynalazki tworzyli niemcy podczas wojny... takie jest moje zdanie ale wiadomo każdy ma prawo do swojego, jak chcecie to moge pofotografować każdy frangment tej ramki i wstawić... i przepraszam jeżeli kogoś przypadkiem uraziłem
Pozdrawiam
:1
hej !~!
nikogo nie uraziles.. i nikt sie z Toba nie klocil... - co najwyzej wyraza inna opinie
chcialem tylko abys w przyszlosci uniknal rozczarowania..... a i kolekcja z takim bublem srednio wyglada. Ramka to kopia... a "pewne zrodlo" zza wschodniej granicy pachnie kiczem i sciema na mile... ceana 300 zl to klasyczna podpucha - kazdy kolekcjoner ktory wie co kupuje z niemczyzny dalby lekko $150-200 za taki oryginalny pokrowiec.
Oczywiscie to Twoja kolekcja.. rob jak uwazasz.. .niemniej powinienes myslec barfdziej logicznie, bo za jakis czas bedzie: "a nie mowilem"
happy collecting