ariks napisał(a):
a gdzie twój manekin ma klamrę od pasa :jump
Ukradli :) ale juz jest na miejscu :)
Frozzer napisał(a):
ja jednak ta glowe bym mu odcial, i zostawil manekina bez glowy, helm zawsze mozesz przypiac do pasa
kiedys w nocy zawalu mozesz dostac jak sie na niego natkniesz w pokoju ;)
Szyje ma juz dostosowaną do głowy i wygląda dobrze :) a od natykania sie an wytrzeszcza w nocy jest moja Mama :) Ciekawe co powie na 2 manekina który bedzie do konca miesiąca ( zdradze ze to bedzie FJ ) :)
111 napisał(a):
Wytrzeszcz jest sam klasą dla siebie.!!!
I ma bardzo ładną podstawkę
Mam nadzieję , że Onyx się nie obrazi i puści jeszcze parę fotek.
111
:1 wezme tylko lepszą cyfrówke i zrobie mu sesje zdjęciową :)
marek123 napisał(a):
ładne nogi..............:P niedlugo ja zaprezentuje swoje fanciory .............:)
pzdr
Nogi juz ma , jak tam fotki twojej kolekcji bo mam ochote ją pokomentoweć....
Indiana Jones napisał(a):
A czy może mi ktoś powiedzieć czemu ma patki na ciemnozielonym suknie a kołnierzyk na szarym ?
ps. ten niemiecki soldier chyba zabijał "spojrzenie" pisze się przez "rz" - błąd ortograficzny!!! :jump
Patki przyszył pierwszy właściciel i jakos
"nie" z czasownikami piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! mi sie ich zmieniać dopuki niebiegam z tym mundurem :) A wytrzeszcz jest sympatyczny tylko za duzo gada jak wydy sie napije :>
Danzig napisał(a):
zastanawiam sie czemu sie tak czepiacie tego manekina onyxa!!!
jak czytam te wasze krytyczne komentarze i widze te usmieszki to mi sie chce na was wypróznic !!!
miałem okazje zobaczyc manekina na zywo i widziałem ze onyx stara sie ładnie wyeksponowac oporzadzenie a tu fala debilnych uwag !! i cały czas hahaah
przyczepcie sie do swoich fantow jesli cokolwiek w ogóle macie ciecie !!!! wiekszosc z was tylko pieprzy glupoty i nic soba nie reprezentuje - wiec walcie sie na ryj !!!
onyx dobry manekin i dobra ekspozycja aby tak dalej !!!!
jezeli chodzi o morde wytrzeszcza proponuje nałozyc mu maske pgas i bedzie fajnie !!
a do przesmiewcow i pseudo kolekcjonerów znawcow mam jedna prosbe - przestancie cedzic te pierdoły bo doprowadzicie mnie do rozwolnienia ! ahahahahhahaha
miłego kolekcjonowania
danzig :jump
:1 :1 :1 :1 :1 :1 :1
Niedługo następne fotki wytrzeszcza:)
pozdrawiam -=OnyX=-