Fjordvangen napisał(a):
No manekin mi się podoba jakieś 5000 razy bardziej niż ideał . Twój manekin ma jaja w przeciwieństwie do mojego .
Chyba będę musiał sobie sprawić taką poszarpaną .
A jeszcze jedno ja bym zostawił chyba ten chlebak bo jak on taki styrany wojną to swój mógł zgubić i trafił mu się właśnie
LW .
Szkoda psuć takiego konkretnego wiarusa jakimiś mintowymi osprzętami .
Jak dorwiesz kiedyś dobrą kurtkę to wtedy sobie do niej dokompletuj resztę oporządzenia odpowiadającego jej stanowi .
Twój manekin jest najlepszy jaki widziałem . Ładuj na niego jak najgorsze stany oczywiście nie zardzewiałe tylko podrapane pogniecione itd .
Jak kiedyś będzie jakiś konkurs manekinowy twój u mnie ma 1 miejsce .
Może byśmy nadali mu jakieś imię ??
Ja nie wiem jakie mu dać bo to musi być coś specjalnego , ale może ktoś coś wymyśli ciekawego .
Pozdrawiam i gratuluje zaj....go manekina
Uważam iz nie masz racji bo ładowanie starych zniszczonych rzeczy jest moim zdaniem mijaniem sie z celem kolekcjonowania militariów manekin jest fajny ale nie pwiem ze super poniewaz jego stan nie jest za dobry ale na poczatek taki moze być, sam miałem kurtke wz 40 w - dobrym stanie ale po czasie zapragnąłem cos lepszego, poczekać uzbierać i miec cos ładnego założe sie ze z czasem pójdziesz tą samą drogą co ja i inni ! Pozdrawiam :1 :1