|
Witam! Nie pokazywałem tutaj jeszcze tego co mam. Szukam już drugi sezon (ten drugi niestety jest biedny ale to brak czasu - studia, praca, życie towarzyskie, moja druga pasja).
Prawie wszystko pochodzi z jednego pobojowiska z moich okolic. Nie jeżdżę nigdzie dalej i nie skupuję/wymieniam fantów. Skromnie bo skromnie ale przyrzekłem sobie, że tak pociągnę i nie będę uzupełniał mojej wystawki na Allegro.
Ostatnie zdjęcie to tak dodatkowo - ciekawsze cywilne fanciki, które siłą rzeczy znajduję także na pobojowiskach: krzyżyki, medaliki, monety Austro-Węgry, guziki, psi medalik z GG, klamerka od pończoch XVIIIw. i takie tam.
Pozdrawiam! :1
P.S. Jakby ktoś chciał zwrócić mi uwagę to od razu napiszę. Wszystkie naboje były wystrzelone w epoce, łuski są nawiercone, a czubki wklejone. Zapalniki czasowe również zostały wystrzelone w epoce i nie posiadają materiałów niebezpiecznych. Nie zbieram rzeczy nie zgodnych ze znaną wszystkim ustawą bo chcę skończyć studia prawnicze bez zawiasów i z obiema rękami :cop
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano niedziela, 31 maja 2009, 20:13 przez walker69, łącznie edytowano 1 raz
|