Teraz jest środa, 22 kwietnia 2026, 02:00

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 16:16 
Szeregowy
Szeregowy

:)

Linkuję wszystkie fora w PL. Każdy ma swoje miejsce :)

I jak zezwalam na linkowanie innych. Nie gniewam się na Robiego. Niech robi swoje :)

Ale wiesz, jeżeli będzie trzeba się zebrać na jaka akcje itp. nikt nie poinformuje wszystkich bo ktoś może nie wiedzieć, że są inne fora...

Pozdrawiam :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 16:16 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Ci co tu są dostatecznie długo wiedzą jakie mam zapatrywania na tą sprawę.

Nie jestem chorobliwie zazdrosny o inne fora, nie jestem zorientowany na wyciąganie kasy od ludzi. Za to jestem wrażliwy na zachowanie kultury osobistej.

Wielokrotnie bywają tu wzmianki o innych forach, zachęty itp. Staram się przychylać do akcji na innych forach, bywają tu przyklejonymi ogłoszenia o np. zlotach itp. Ale zawsze jest to za moją wiedzą i jest to za darmo. Wystarczy się tylko grzecznie zapytać.

I proszę mi nie wstawiać gadki o wspieraniu się środowiska itp. - bo nie o to tu chodzi, tylko o kulturę osobistą.

BTW - działu linki nie ma? Jak nie ma jak jest... :) W wielu podforach są przyklejone wątki z tytułem "Linki". Posegregowane tematycznie, są tam setki w sumie linków. I tak w dziale "Poszukiwanie skarbów" jest taki wątek i w nim też pojawiają się linki do podobnych stron.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]