Teraz jest środa, 22 kwietnia 2026, 03:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowe forum exploracyjne !
PostNapisane: niedziela, 14 lutego 2010, 10:58 
Szeregowy
Szeregowy

Witajcie :)

Nie ma działu linki więc umieszczam tu :)

Chciałem zaprosić was na stronę [wymoderowano] . Co to za strona ?

Jest to forum o tematyce historyczno-eksploracyjnej. Nowa odsłona forum wystartowała w tym roku.

Możemy się pochwalić, że to na Pasji zrodziło się Stowarzyszenie "SAKWA" [wymoderowano] . Mamy bogaty katalog ciekawych stron i wielu specjalistów którzy zawsze chętnie pomagają. Kto chce się wygadać, ma możliwość to uczynić na czacie ;)

Jeżeli masz chwilę czasu odwiedź nas :)

Jeżeli to zły dział proszę o przeniesienie i przepraszam.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Nowe forum exploracyjne !
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 08:41 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Paja-exploracja napisał(a):
Witajcie :)

Nie ma działu linki więc umieszczam tu :)

Chciałem zaprosić was na stronę [wymoderowano] . Co to za strona ?

Jest to forum o tematyce historyczno-eksploracyjnej. Nowa odsłona forum wystartowała w tym roku.

Możemy się pochwalić, że to na Pasji zrodziło się Stowarzyszenie "SAKWA" [wymoderowano] . Mamy bogaty katalog ciekawych stron i wielu specjalistów którzy zawsze chętnie pomagają. Kto chce się wygadać, ma możliwość to uczynić na czacie ;)

Jeżeli masz chwilę czasu odwiedź nas :)

Jeżeli to zły dział proszę o przeniesienie i przepraszam.

Pozdrawiam

Nie tyle zły dział, tylko brak kultury - wypadałoby się administratora zapytać o możliwość reklamy własnego, konkurencyjnego w zamyśle portalu... :n

Bardzo nie lubię takiego zachowania. :mad:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 10:18 
Szeregowy
Szeregowy

Nie macie działu na linki. Na Pasji-exploracji w linkach jest link do waszego forum. Nie chce wam zabierać użytkowników. Sam przeglądam Wasze forum. A że exploracja w mediach.

Myślałem, że jedziemy, my poszukiwacze na tym samym wózku i warto w razie czego wiedzieć gdzie można nas o czymś poinformować.

Szkoda, że również do zacnego Stwoarzyszenia poszukiwaczy "SAKWA" usunąłeś link :(

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 10:41 
Generał Brygady
Generał Brygady

Niepotrzebnie piszesz, co kto ma, i na czym się jeździ, a na czym nie. Powinieneś pamiętać, że przychodzisz, do dużo starszego brata.
A czy jakieś tam stowarzyszenie jest zacne, czy nie, pozwól, że osądzą inni. Ja o takowym pierwsze słyszę.
Proponowałbym więcej pokory na początek.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 10:53 
Szeregowy
Szeregowy

Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem.

Myślałem, że w obecnej sytuacji mamy się wspierać a nie walczyć. Umieściłem to ogłoszenie na innych forach i pierwszy raz ktoś kasuje linka.

Ale cieszę się, że moje forum jest widziane jako konkurencja. Widocznie jest dobre :)

Nie doczytałem w regulaminie, że nie można linkować, ale przepraszam raz jeszcze. Mam nadzieję, że zrobicie dział na linki bo wszyscy was linkują, nawet my...

Raz jeszcze przepraszam i nie będę już linkował wbrew woli Admina.

Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam :)

Ostatnio edytowano poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:10 przez Paja-exploracja, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:10 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Paja-exploracja takich for jak Twoje jest w sieci setki, jak nie tysiace, to co na nim prezentujecie, nie jest w zaden sposob czyms nowym, czy jakas wiedza tajamna dla ktorej wartyo by sie tam rejestrowac. Ja odnosze warzenie ze dla wiekszosci czlonkow tamtego stowazyszenia przygoda z wykrywaczem zaczela sie max 3 lata temu. Co do dawania linkow do innych for to tu jest taka tradycja ze sie nie daje :D jak jakies forum jest dobre to samo sie obroni/google je wypromuje.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:20 
Szeregowy
Szeregowy

:) Źle Ci się zdaje :D Wiesz co to za wykrywacz ZSR MDL ? Stary jak świat... NA forum pisze...

Ci którzy się zarejestrowali chwalą sobie zdrową atmosferę i ciekawe tematy. Forum nie jest nowe. Istnieje od 2006 roku. Nowa jest odsłona lekka i przyjazna dla użytkownika.

I Pasja-exploracja ma w sobie to coś. Ci co korzystają potwierdzą :) Ale to prawda mamy inna pomysł rozwoju. Idziemy bardziej w stronę znajomości w "realu".

Ale jak życie pokazuje nic nie trwa wiecznie. Wielcy upadają. Dziwi mnie troszkę taka ostra walka z innymi. Chyba nie zdajecie sobie sprawy, że jesteście Wielcy dzięki temu, że inni was linkują, a sami tego nie robicie. To troszkę egoistyczne.

Za jakiś czas wszystko się może zmienić...

Ostatnio edytowano poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:31 przez Paja-exploracja, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:29 
Generał Brygady
Generał Brygady

Cytuj:
Idziemy bardziej w stronę znajomości w "realu"

do czasu, jak dostaniecie zarzuty... :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:29 
Generał Broni
Generał Broni

Nie ma o czym gadać. Robi ma rację - zawsze należy pytać bo to podstawa. Temat puściłeś, ludziska wiedzą , że forum jest. Jak ktoś będzie chętny to zawsze może zapytać na priv. Gdyby admin był wredny to dostał byś bana a post zniknął by w ciągu sekundy - ciesz się więc i wychwalaj go, że tego nie zrobił - bo mógł i miał prawo - a nie narzekasz. Teorie o egoiźmie schowaj między bajki i nie rozpowszechniaj, bo ludzie rozumni będą się z Ciebie wyśmiewali a tego przecież nie chcesz. Możesz również dołączyć do społeczności PS w sposób bardziej aktywny i twórczy niż tylko linki do innych stron.

Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:34 
Szeregowy
Szeregowy

Racja.

Kto ciekawy wpisać w google "pasja-exploracja". Nie denerwujcie się tak :)

Temat do zamknięcia pozdrawiam :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:36 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Paja-exploracja, moze brutalne ale powiem to: za reklame trzeba placic, czy myslisz ze jak ja, majac sredniej wielkosci firme udam sie do giganta to on z otwarymi rekami wysle swoim klientom reklame mojej firmy ??? Co do spotkan w realu to jestes w błedzie, ludzie z tego forum spotykaja sie kilka razy w roku i to w roznych czesciach kraju. kolejna sprawa, czesc ludzi znalem przed rejestracja na tym forum, nawet przed powstaniem tego forum :)
ps.
To ze powstalo nowe forum o tematyce poszukiwawczej to bardzo dobrze, Wielki Brat ma wiecej roboty, jeszcze kilka lat temu mial 3-5 for do przeczytania, teraz ma setki :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 11:42 
Szeregowy
Szeregowy

Ależ koledzy ! Mam do Was wielki szacunek ! Nie wolno linkować ok, przepraszam. Tylko nie lejcie wiadra smoły mi na głowę. Jak nie w Waszym guście nie korzystajcie. Nie robię forum dla kasy ale dla przyjemności. Spokojnie :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 15:40 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Panie paja- eksploracja.
No jak Pan mógł?! Tutaj! Takie linki! Karygodny brak pokory!
Wylecz się się Pan szybko z naiwnej pasji i wyczyść linkownię na swoim forum, bo śmiać się będą.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 15:49 
Szeregowy
Szeregowy

Już wiem konkurencja jest Beeee nie likować, wiem wiem wiem :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 lutego 2010, 15:54 
Generał Broni
Generał Broni

Paja-exploracja napisał(a):
Już wiem konkurencja jest Beeee nie likować, wiem wiem wiem :D

Jak zwał tak zwał, w każdym razie chodzi o to aby zapytać właściciela. Zresztą, też tak będziesz mówił za jakiś czas (np. kilka lat) prowadzenia swojego forum, gdy przyjdzie ci jakiś user i napisze, ludzie, chodźta do mnie, to jest link a to namiar. Wtedy przypomni Ci się sytuacja jak Robi zwrócił Ci uwagę. Pomyśłisz sobie wtedy - a jednak Robi miał rację. I dobrze pomyślisz, bo wiedz, że ma rację :piwo

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]