Yogi babu napisał(a):
Kalciferny napisał(a):
Na numerek bym się pewnie nie doczekał ale film yogiego treningowy po 50 zł za dvd zeszedł by na pniu w każdej ilości :D
:D Ja bardzo chętnie taki filmik bym nakręcił ,bo pod czuprynką chodzi od dawna taki pomysł ale niestety nawet gdy dojdzie do jego realizacji nie mogę tego podlinkować na forum by nie być posądzonym o pseudo reklame . Są możliwości techniczne zaciemnienia ,rozmycia sita w filmie, ale jako człek wolny trudno poddaje się jakimkolwiek ograniczeniom ,z drugiej strony opowiadać o różnicach w typach sit i nie pokazać sedna tematu :luv Jak daleko można jeszcze brnąć w absurd ? Lepiej zrezygnować na starcie z tego pomysłu . I tak nie wstawiam fot z plenerku by czasem trzonek sie w kadr nie załapał ,jak się zmieni podejście administracji to będziemy działać w tym temacie. Na chwilę obecną wejście do wody z kamerą jest przepełnione widokiem sita w kadrze bo inaczej być nie może, więc odpada publikacja na forum z wiadomych przyczyn .Mała strata, bo nie jestem w posiadaniu wiedzy tajemnej jaką w ten sposób był bym w stanie się podzielić ,ot bełkot wymoczonego poszukiwacza z ruchomym obrazem :h pozdrawiam wodniaków
Przestań ruszać kijem, bo z mrowiska i tak go już nie wyciągniesz.
W moim mniemaniu, to Ty sam stwarzasz problem(nie administracja, czy inni użytkownicy forum)wracając do tematu dawno zapomnianego.
Jaki masz w tym cel?
Swoją drogą, to że Ci się chciało wtykać to wszystko w piasek?!hihi
No ale czego nie robi się dla...