Tzn ze masz zamiar sitem czesac ? Ogolnie sito ktore posiadam jest bardzo duze w tym rzecz ze jest po prostu ciezkie , plus trzonek mam drewniany oczywiscie 3 razy bejcom machniety zeby wody nie pil , ale i tak wdl mnie szukanie w wodzie sitem jest na zupelnie innym poziomie , radze kazdemu sie zastanowic nad tym bo to jest poziom hard++ ,ludzie czesto naoogladaja jest filmow z poszukiwan np. Pana "Odyna" kupuja sobie wykrywke woderki sitko i sru nad wode po czym po jakims tygodniu widze na olx jak ktos sprzedaje bo to nie dla niego , najlatwiej jak masz mozliwosc taka to pojedz sobie z kims kto chodzi w wodzie i sam ze zobacz w czym lezy problem , bo ja np nie moglem wyjac przez dobre 10 min zawleczki od piwa .. a wlasnie w kapieliskach pelno bedzie takich sygnalow przypominajacych "cos z wartoscia " np id zawleczki to mniej wiecej w simplexie jest kolo 30 , cienka bizuteria jakis mini pierscioneczek czy chocby grosik beda bily w granicach tej wartosci , znowu jak bedzie id wysokie kolo 80 moze byc juz cos fajnego albo zardzewialy kapsel od piwa bo niestety duzo razy tak mialem ze sygnal jest bardzo bardzo wysoki przekraczajacy 90 a okazywalo sie ze to podkowa , ale to w sumie chyba kazdy wykrywacz ma takie swoje dziwne odbicia czasem . Taka rada o demnie gdybys kupil jednak simplexa , sygnal o id 65 jest w 90% polmosem albo 5 pfennigowka .. Pozdrawiam
|