Teraz jest poniedziałek, 29 grudnia 2025, 00:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: nie zasypane doły
PostNapisane: piątek, 29 kwietnia 2016, 22:13 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Kalciferny napisał(a):
Antii napisał(a):
superstefan napisał(a):
gwarantuje że ci co sa u nas na forum w większości są dość ogarnięci,

Myslę, że Wszyscy. Gdyby było inaczej, to nie wzbudzałoby to takich emocji. Może warto się zastanowić, jak trafić do tych "przelotnych" poszukiwaczy.

Yeah wreszcie ktoś napisał że jestem ogarnięty :) . Panowie przy okazji poruszonego tematu chciałem zapytać , jeśli fant jest 5 cm pod ziemią i ledwo umaczacie szpadel to wtedy również zakopujecie i równacie taką mini dziurkę ? proszę o szczere odpowiedzi a nie wybielanie się przez forum :666 . Harnaś nie będziemy od nowa powtarzać całej poprzedniej dyskusji bo to bez sensu , gdzieś tam kiedyś tam nie zakopałem dołów bo właściciel terenu będący moim kolegą powiedział że ma to gdzieś bo i tak tam nie chodzi

Kalci! Poproś Wojtka (wiesz którego) o instrukcję do wykrywacza produkcji zachodniej (minelab, garrett, tesoro i inne) tam znajdziesz odpowiedź na swoje bezsensowne pytania :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 29 kwietnia 2016, 23:09 
Podporucznik
Podporucznik

Kalciferny napisał(a):
Panowie przy okazji poruszonego tematu chciałem zapytać , jeśli fant jest 5 cm pod ziemią i ledwo umaczacie szpadel to wtedy również zakopujecie i równacie taką mini dziurkę ?

Hmmmm.... U mnie wygląda to tak, że nawet kiedy pacnę 2 cm to niejako z automatu wyrównam do stanu poprzedniego. Tu nie ma co myśleć. To się samo dzieje.
Zszokowany jesteś takim zachowaniem ? :bat
:D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 29 kwietnia 2016, 23:19 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

...do dołków które mają do 5 cm.

Panowie bez jaj. Problem jest głębszy.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 30 kwietnia 2016, 21:03 

Widzę iż dyskusja rozgorzała
- po pierwsze "primo" - owi Panowie sami anonsowali związek z tymże forum
- po drugie "primo" - numery znane w całości a co za tym idzie ...... to to że ...
- po trzecie "primo" - nie wiesz z kim w terenie się spotkasz a może to być ksiądz , ku...wa lub policjant i otym zawsze należy pamiętać :cop :666
i nareszcie po czwarte "primo" - ludzi z wykrywaczami ( nie mylić z pasjonatami ) przybywa w zastraszającym tempie
przez długie lata obserwuję iż u wielu z nich występuje dziwna zaraźliwa choroba której jednym z symptomów jest taka zależność : tym większy syf i burdel po sobie pozostawiam im większy dystans przebyłem od własnej chałupy ( doktor Wilczur ze mnie żaden ale kilka przypadków uleczyłem ).
Panie i Panowie w obecnych czasach nie jesteśmy anonimowi i pora aby każdy to zrozumiał ....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 30 kwietnia 2016, 22:23 
Kapitan
Kapitan

"Jak Cię widzą , tak Cie piszą " -przysłowia mądrością narodu.
Nie fajnie , że tacy osobnicy źle reklamują forum, widać brak kultury chcieli zakryć dobrą renomą forum PS.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 30 kwietnia 2016, 22:48 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Tak z ciekawości, w jaki sposób ci panowie anonsowali związek z tym forum?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 06:26 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

gość napisz te numery auta to druga strona będzie miała szansę się bronić , bez tego ta dyskusja nie jest skierowana w żadną konkretną stronę , może jesteś pedantem i niedokładnie zasypany dołek dla Ciebie to już tragedia warta zadymy na forum ? Jeśli ktoś zostawił by konkretne pobojowisko po wykopkach nie chwalił by się na jakim forum go można znaleźć tym bardziej wiedząc że widziałeś jego numery , nie lubię takiego oczerniania ludzi w necie , jak widzisz że ktoś robi bałagan to podejdź i zwróć uwagę a nie potem szukanie po necie i narzekanie na innych . Rozumiem że to były cztery osoby a ty pewnie sam ale przecież nikt by Cię nie pobił za zwrócenie uwagi że robią chlew

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 08:09 

Szanowny Superstefanie , mam wielu znajomych w całej Polsce działających w stowarzyszeniach , grupach , wolnych strzelców , etc. więc lubię zapytać jakie ktoś środowisko reprezentuje lub spod czyich skrzydeł wyszedł .

Kalciferny - a może tak PESEL i adresik a gdyby było mało to dożucę błąd ortograficzny - piszemy dorzucę roczne zeznanie podatkowe ale to dopiero jak wyprasuję krawat i chusteczkę do butonierki gdyż zaraz ruszam w teren i czas mnie goni . Kogoż ja według Ciebie oczerniłem chłopie i jaką zadymę rozpętałem , ochłoń i zacznij czytać ze zrozumieniem , ja nikogo nie szukam ponieważ wiem doskonale kto to był i nie narzekam a opisuję i po wtóre kto i przed czym ma się bronić .Tak po POLSKIEMU Tobie wyłożę : Ci o których jest mowa wiedzą doskonale co po sobie zostawili a także widzą że nie są anonimowi więc może coś zmienią w swoim zachowaniu a inni niech się uczą na czyichś błędach bo nauka nie idzie w las , w las chodzą czasem niedouczeni ludzie .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 08:14 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Nie no okay . Zastanawia mnie tylko czemu im nie powiedziałeś w oczy że burdel robią , w internecie bezpieczniej ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 08:28 
Główny Moderator
Główny Moderator

Kolego Gość, obstawiam że ludzie z naszego forum są również pologowani na innych portalach, większość z nas jest przynajmniej na 2-3 forach "konkurencyjnych" oraz w jakiś tam sposób jest związana z różnymi stowarzyszeniami. Pisanie, że ktoś powiedział, że te kanalie są z PS.com uważam za krzywdzące, chyba że wstawiłeś ten sam tekst na innych forach, albo ten ktoś wskazał po numerze rejestracyjnym konkretne niki z naszego forum. Jeżeli tak, to ja bym prosił o podanie ich na PW.
Nie zamierzam tu nikogo bronić - narobili syfu niech się wstydzą. Dalszą dyskusję o "niezasypywaniu dołków" uważam za bezcelową - tak jak napisałem to forum czyta maksymalnie 2,5% polskich posiadaczy wykrywaczy - świata nie zbawimy. Więcej dobrego byś uczynił zwracając im uwagę jak miałeś z nimi kontakt na żywo. Wiem że wygarniecie tego, co się myśli komuś "w realu" jest o wiele trudniejsze niż na forum, ale chyba warto ćwiczyć asertywność, przydaje się to również w innych dziedzinach życia.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 21:54 

Bez urazy szanowny moderatorze lecz asertywności to Ty mnie uczył nie będziesz , gdybym w te cholerne dołki trafił zanim to towarzystwo się wyniosło to sprawa wyglądałaby inaczej a tak to tylko pozostało mi napiętnować zachowanie na forum z którym SAMI Z PODKREŚLENIEM NA WYRAZ SAMI ( A WOLNYM TŁUMACZENIU PANOWIE WERBALNIE STWIERDZILI IŻ W JAKIŚ SPOSÓB SĄ ZWIAZANI Z TYMŻE FORUM ) się identyfikują , o jakich nikach piszesz o jakim realu o jakim świata zbawieniu o jakim PW. odnoszę wrażenie że z realem to Ty Superstefanie dawno nie miałeś styczności i jak na początku tak i na końcu bez urazy moderatorze czytaj ze zrozumieniem

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 22:04 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Skoro twierdzili WERBALNIE, czyli jakaś wymiana słów nastąpiła.
Czy może przeczytałem coś, co źle zrozumiałem?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 23:03 
Kapitan
Kapitan

Po ostatniej wypowiedzi mam wrażenie ,że gość coś kręci ...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 1 maja 2016, 23:52 
Główny Moderator
Główny Moderator

Czyli wystarczyło napisać w pierwszym poście: "Spotkałem panów którzy przedstawili się że są z tego forum, miło mi się rozmawiało, po ich odjeździe stwierdziłem że zostawili po sobie straszny bajzel na moim polu".
Szkoda że wyjaśnienie tak prostej kwestii zajęło nam kilka dni.
Dalsza dyskusja jest bezcelowa, jeżeli właściciel pola czuje się pokrzywdzony to chyba powinien problem ten zgłosić gdzieś indziej niż tu. Ja nie mam żadnych narzędzi pozwalających znaleźć delikwentów niszczących czyjeś tam pole. Sam zachowanie tych ludzi jak najbardziej potępiam.
Dyskusję zamykam bo i tak przerodziła się w pyskówkę.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]