Teraz jest środa, 21 stycznia 2026, 12:11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 16 grudnia 2005, 01:38 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

No i z drugiego miejsca tego samego tematu znowu smietnik sie zrobil..Karas gdzie jestes??

PANOWIE BARDZO WAS PROSIMY O POWSTRZYMANIE SIE OD PISANIA POSTOW NIE ZWIAZANYCH Z TEMATEM.. :wq

Przeciwnikom zakladam nowe tematy gdzie bedziecie mogli sie do woli naklocic,sa w dziale "Poszukiwanie..":Etyka wykopkow depozytow niemieckich i drugi temat:Tepic sprzedajacych swoje fanty czy nie?
Czemu sie wcinacie w temat jak nic nie wnosicie do niego,tylko przepychanki i klotnie,nie dosc ze zasmiecacie moj temat i Zaloguja,to w dodatku zasmiecacie jeszcze nasze skrzynki pocztowe gdyz przychodza powiadomienia na e-mail o odpowiedzi na temat,ja mam jeszcze opcje powiadamiania smsem,chyba bede musial z tego powiadamiania smsem zrezygnowac..przez Was..
Ciesze sie ze temat budzi zainteresowanie. :1
Pozdrawiam. :piwo :piwo Tyfus.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 16 grudnia 2005, 09:34 
Złosliwy Nieludzki Doktor

Zaloguj przepraszam dopiero teraz zrozumialem w czym rzecz, bo rzeczywiscie sam ruszylem podobny temat odnosnie monet, ale gdybys inaczej to wyrazil nie napisalbym postu a tak na marginesie to rzeczywiscie moglbys pokazac zdjecia????Troche to szokujace taakie znaleziska
raz wykopalem swiecznik w samym rogu gospodarstwa, niezbyt cenny ale chyba stanowil skarb dla wlascicieli, obok w puszce papierowe ruble.....troche napoczete
pozdrawiam i prosze bez urazy
P.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 19 grudnia 2005, 19:35 
Pułkownik
Pułkownik

Ja nie widze zadnej kłótni :D A na powaznie, to znam Netcoma i wiem jakie ma podejscie do poszukiwan.
Ja takze szukam dla samej frajdy znajdywania. I przyznam sie,ze jak mam wydatek finansowy, to zdarza mi sie sprzedawac wykopki.
Pozdrawiam.
karas1979

Tyfus a tutaj link ze zdjeciami z Zulaw specjalnie dla Ciebie, bo nie wiem czy to widziales.
viewtopic.php?t=4565&postdays=0&postorder=asc&start=72

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 19 grudnia 2005, 22:50 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
w tym roku padlo cos podobnego na .... w sadzie przy domu :) skrzynia obita papa ale mimo tego przygniotly ja kamienie :(
kilkanascie lat temu w malym miasteczku na mazowszu podobny zestaw porcelany pod podlogoa w bylej aptece, trafione przypadkiem przy remoncie

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]