nomennescio napisał(a):
wszystko od zawsze zalatwial Narod bo "Panstwo" to Dom i Rodzina Narodu.
:brawo :brawo, a dodam jeszcze, to co pisze od dawna, że wola ludu jest święta.
Tak mnie tylko ciekawi, czy też byś tak napisał gdyby to Trzaskowski wygrał, ale OK.
W rodzinie ludzie mają różne poglądy, różne sposoby na życie. Skoro tak, to dlaczego mi tego odmawiasz i mnie oblewasz pomyjami- patrz podpis? Dlaczego premiera polskiego rządu nazywacie tak jak nazywacie? Proponuję, aby każdy zaczął od siebie.
Cytuj:
skad ten wniosek
Z twojego pisania.
Cytuj:
wtracajac tu elity mialem na mysli te obecne kwiki,
Masz taką przypadłość, że kwiki dostrzegasz tylko u drugiej strony. Zerknij na pisowskie kwiki
Ty to napisałeś;
Cytuj:
nieoficjalnie Kaczor z Butaprenem, Jojem i kilkoma innymi zakonnikami kupili kilka kapeluszy, w ktorych szukali az w koncu go wyciagneli ;)
a inni dodają, że gotowi byli głosować na świnkę morską, byle nie na Trzaskowskiego. I się dziwisz, że część społeczeństwa nie może się nadziwić, kto został ojcem narodu?
To tak jakby ciężko chory powiedział, że woli aby go operował kowal byle nie chirurg niemiecki albo arabski.
Naprawdę wśród tych 10,6 mln ludzi nie było nikogo godniejszego tego urzędu, o nieposzlakowanej opinii?
Gdzie prestiż stanowiska, godność państwa? Świnka morska ma uosabiać Majestat Rzeczpospolitej. Po takich tekstach jak szanować prezydenta? Ja jestem państwowcem i przez kadencje nie nazwę go inaczej niż Nawrocki, ale za wielu nie ręczę, bo dajecie przykład wyzywając premiera. Ale OK wasz wybór i wasza odpowiedzialność