johnny40 napisal:
Cytuj:
Nikt z was nie będzie szanował tego co nam natura dała,jeżeli nie zdobędziecie się by stanąć odważnie przed naturą, jej nie kaleczyć , mieć troche honoru i powiedzieć sobie może mój syn będzie mógł tu wejść żeby zobaczyć to co ja dzisiaj widzę!!!!! nie jesteśmy ostatni a tym samym przypomnicie sobie ,że!!!!! wtedy nawet i nasze potomstwo będzie miało coś do powiedzenia,i sprawdzenia teorii swoich ojców czy dziadków ,(kiedyś nimi będziemy)!!!!
dziękuję wszystkim szczerze ,życze sukcesów i dużo fantów
a sami podejmiecie decyzje gdzie ich się można spodziewać
Jestem calkowicie przeciwny niszczeniu "natury" i wyobraz sobie, ze wielokrotnie odpuscilem sobie janty by nie ciac korzeni bobliskiego drzewa. szanuje nature nie mniej niz ty, ale wcale nie sadze, zeby wyciagniecie czolgu z bagana mialo zachwiac w jakikolwiek sposob rownowage biologiczna na tym terenie ani w jakikolwiek sposob zaklocic na dluzej to miejsce. a miejsce jest piekne - rzeczywiscie. z tym, ze nie przesadzaj, ze dla naszych dzieci, bo wejsc tam nie mozna - chyba, ze za specjalnym pozwoleniem (ma to swoje zalety) i nie nam, szrakom, podziwiac piekno scislego rezerwatu.
a zakopany po sobie jesienia dolek na wiosne jest niewidoczny i oczu nie razi.
nie mam racji?
pozdrawiam