FDJ napisał(a):
Idel skoro nie miałes do czynienia z wykrywaczami, które wymieniłem to nie porównuj ich do trabanta.
Twój XLT czy Eagle nie ma startu do ciboli jezeli chodzi o skuteczność co do efektu maskowania /jezeli wiesz o czym mówie/
FDJ Mnie to rybka co Tudek kupi - pytał się konkretnie o dość nietypowy sprzęt Whitesa - Quantum to mu odpowiedziałem, że jak już coś chce kupić Whitesa, to ..... no przecież "stało o tym wyraźnie", nie? Zawsze sądziłem, że należy unikać nietypowych urządzeń, choćbyze względu na możliwe problemy z częściami zamiennymi.
A swoje zdanie o sprzęcie Tesoro wyraziłem, bo specjalnie miałem okazję porównywać na denarach jagiellońskich. I widziałem co się działo...Szczerze powiedziawszy byłem tym wtedy zmartwiony bo wcześniej chciałem sobie kupić właśnie Cibolę na potestowanie
Także wyraziłem moje zdanie, na temat niemożności odczytów wizualnych w Ciboli - bo takiej możliwości po prostu tam nie ma - no wybacz ...
FDJ napisał(a):
Co do Twoich kolegów z rutusami na plazy i analogami to argument na poziomie jakby porównywać Hołowczyca w eskorcie i kierowce niedzielnego w bmw.
To nie byli moi koledzy :) Nad morze jeżdżę raczej z rodziną a nie kumplami.
FDJ napisał(a):
Nie twierdze też, że XLT jest złym wykrywaczem ale w przedziale 1300zł są inne.
Jasne, ale zauważ ponownie, że Tudek pytał o dwa konkretne.