Voucur napisał(a):
SiD, szczerze mówiąc po naszej polemice czy tam dyspucie, jak zwał tak zwał (mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe ;) ) zaczynam się zastanawiać nad kupnem MYO XP.
Oczywiście, ze nie mam za złe, dyskusja jest zawsze dobra, szkoda tylko, że z początku była dość agresywna.
Ja ze swoje MYO XP jestem zadowolony, chociaż światło rzeczywiście ma zimne. Dziś pewnie kupił bym RXP, tak jak pisze Max, bo daje jeszcze więcej światła i ma więcej możliwości zaprogramowania.
Natomiast mając już czołówkę, ja szykuje się do zakupu latarki która będzie cała metalowa, posiadała standard wodoszczelności IPX8 oraz pomimo zasilania zaledwie 2 paluszkami, będzie mocniejsza od mojej czołówki. Zastosowanie będzie inne i przy innych okazjach będę po nią sięgał, ale na pewno się przyda, bo moja czołówka jest w wersji Belt i baterie ma na długim kablu. Jest fenomenalnym rozwiązaniem na zimę, ale latem oraz w sytuacjach gdzie po prostu trzeba sobie poświecić potrafi cholernie wkurzać. Ciągle się plącze i zaczepia.