Teraz jest niedziela, 14 września 2025, 19:09

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Noc długich noży.
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 11:23 
Generał Broni
Generał Broni

Od siebie chciałem tylko dodać, że tajny dział na forum thesaurusa mógł czytać KAŻDY.

Nie nastąpiło tu żadne włamanie. Po prostu ktoś z "waszych" wyciął wam numer i odblokował internę :luv

Tak więc van wordenie - spójrz prawdzie w oczy i nie łżyj bezczelnie. Pogrążasz się w bagno, w którym tkwicie od dawna.

Poza tym pomówienie kogoś o włam i kradzież jest karalne, więc lepiej, żebyś miał mocne dowody :cop

A całej reszcie polecam ściągnięcie plików zamieszczonych przez cehaigrek - bardzo pouczająca lektura, pokazująca buractwo i prymitywizm ludzi, którzy kreują się na autorytety :ups:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 11:29 
Główny Administrator
Główny Administrator

Odpowiem tylko tyle. że nie zamierzam kopać się z koniem, a to że król jest nagi każdy widzi.
Tak więc ponawiam swój apel: Odejdźcie już sobie.

JW

Ps. W normalnej sytuacji Darioushz dostał byś bana albo przynajmniej ostrzeżenie lecz w tym poście widzę gest oburzenia i rozpaczy zawiedzionego kumpla. Proszę nie rozwijaj się w epitetach.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 11:43 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Jacek_FDJ napisał(a):
W normalnej sytuacji Darioushz dostał byś bana albo przynajmniej ostrzeżenie lecz w tym poście widzę gest oburzenia i rozpaczy zawiedzionego kumpla. Proszę nie rozwijaj się w epitetach.

Gest oburzenia ? Tak masz rację.
Rozpacz zawiedzionego kumpla ? :D Żartujesz chyba :lol:
Wiesz dobrze że przejrzałem pacjenta już przy drugim z nim spotkaniu.
Nie rozwijaj się w epitetach ? Masz znowu rację. Nie istnieją w języku polskim odpowiednie epitety które mogły by dostateczne trafnie opisać tego człowieka.

Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 11:52 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Polsko Polska

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 12:33 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Kolego cehaigrek bardzo brzydko postąpiliście oj bardzo brzydko :n

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 13:24 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Szkoda ze VW blokujac adresy IP userow PS, co wchodzili na ich interne, sam siebie nie zablokowal :)
Co do calej draki to dajcie juz spokoj wiadomo ze oni nas nie nawroca, a my ich tez nie :)
ps.
Myslalem ze tamto forum jest calkiem normalne, nawet z ciekawoscia czytalem opisy wykrywaczy.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 13:35 

prezka napisał(a):
Polsko Polska

Dużo dodać? :P

Poszukiwacze skarbów... dobreee :P

Do adminów i moderatorów, już możecie mnie banować i odejdę w zapomnienie, potrzebne mi teraz to forum jak druga dziura w dupie.
Z tymi ludźmi których tu poznałem i traktuje ich jako kumpli mam kontakt poza PS więc nie muszę tutaj nawet zaglądać.

Jeszcze jedno, co do trzymania userów krótko... nie dorastamy Wam do pięt, nie mamy takiej wielkiej cenzury, nie dajemy tyle ostrzeżeń i banów.

Zdrówka!

P.S superstefan, ciekawe co byś powiedział o tym forum gdybyś teraz przeczytał wewnętrzne tematy dostępne dla grupy trzymającej władzę?
Pewnie dużo jest tam o włażących w pupę byłych userach Thesaurusa którzy na zewnątrz traktowani są pobłażliwie jak poniżej

Jacek_FDJ napisał(a):
W normalnej sytuacji Darioushz dostał byś bana albo przynajmniej ostrzeżenie lecz w tym poście widzę gest oburzenia i rozpaczy zawiedzionego kumpla.

Ale za to ma się ludzi pchających wózek z gnojem i w razie czego będzie na kogo zwalić cały syf :P A że jest ich kilku solidarnie atakujących Thesaurusa i co najlepsze że wszyscy są dobrymi kumplami z jednej ekipy i są nakręcani przez jednego czy dwóch z nich.

Wiem jak to działa, bo jak głupi dałem się kiedyś nabrać i na początku zaatakowałem na Thesaurusie usera darek64, bo dałem się wkręcić w wizję jednego z prowadzących zamieszanie ale na całe szczęście gdzieś się opamiętałem. Niestety inni są mocno zaślepieni za je bistością owego kumpla i jak koniki z klapkami na oczach robią i piszą to co im nakazują :P

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 13:38 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Witam.
Mnie osobiście to wszystko niby rybka,ale.....
Czytam te wpisy i czytam......no może jeśli ktoś chce coś znaleźć to i znajdzie, ale ja osobiście nie znalazłem nic szczególnego. Miałem kiedyś "incydent" jako moderator na jakimś tam forum(wprawdzie krótko, ale miałem) i wiem jak wyglądają takie "ciche działy". Czy gdzieś jest inaczej? Bluzgi, tajne narady, plany działania, propozycje banów i co tam jeszcze chcecie. Było dokładnie tak jak w tych wpisach. Czują się swobodnie, piszą co chcą - identycznie jak u mnie w pracy :)
Też bluzgamy, obgadujemy ludzi, płaczemy, śmiejemy się itd. Jednym słowem miałem nadzieję, że przeczytam coś naprawdę sensacyjnego, no i niestety chyba się zawiodłem :)
Do tego - i to jedyna ciekawostka - także jestem "zbanowany" na Thesaurusie. Trochę to mnie dziwi bo niby za co, ale to zapewne jakieś problemy techniczne i za jakiś czas będę mógł wejść i poczytać posty, tak jak czytam każde inne forum związane z naszą pasją.

Pozdr,
doman

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 13:40 

Jako że zablokowano chyba edycję postów to napisze tylko że źle ująłem część poprzedniego posta.

P.S superstefan, ciekawe co byś powiedział o tym forum gdybyś teraz przeczytał wewnętrzne tematy dostępne dla grupy trzymającej władzę?

Zamiast słowa "przeczytał" miało być "udostępnił" :P

Sławekdoman, przeczytaj kilka postów na poprzednich stronach o banowaniu i zgłoś to na Thesaurusie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 13:56 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Dla mnie cały ten temat to po prostu dziecinada.
Łapcie za łopaty bo zima idzie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 14:02 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Pele76 daj spoko ! ja też mam pewne uwagi żale np. do PS i FDJ i nie tylko . wchodząc tu dostałem w dupę bo na odkrywcy mam nik huk100 . Ciężko być bezstronnym - naprawdę ciężko ! czasami chciało by się kopać leżącego a w szczególności tych którzy zaszli kiedyś za pazury ! ale wszyscy coś mamy za uszami ! wszyscy !!!! ale łączy nas wspólna pasja ! nie szukajmy wrogów dodatkowo w tym wszystkim -mamy zwalczać sie na wzajem ????

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 14:03 

Jacek_FDJ napisał(a):
Jestem ostatnią osobą, która kogokolwiek by chciała wyrzucić z tego forum dlatego też proszę byście sami je opuścili jeżeli macie jeszcze odrobinę honoru.

O czym Ty piszesz hipokryto, sam za grosz nie masz honoru a masz czelnosc inym zwracac uwage ?
Normalnie myslacy czlowiek a tym bardziej administrator forum o podobnej tematyce, powinien niezwlocznie poinformowac kogos z administracji Thesaurusa ze cos nie halo z zabezpieczeniami na ich forum. Ale nie, Ty wolisz bawic sie czyims kosztem i jeszcze zachecac innych do takich dzialan.
Niestety wszystkie wypowiedzi skierowane przeciwko Van Vordenowi i Thesaurusowi swiadcza tylko o niskich pobudkach i moralnej zgniliznie wypowiadajacych sie, przykre to ale jakiez nasze polskie.
Ciekawe za tylko na PSie jest taka goraca "dyskusja", czy moze na innych forach powstaly podobne watki?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 14:20 
Plutonowy
Plutonowy

A mowili wczoraj w "Wiadomosciach" ze bedzie jakis Wikileaks .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 14:22 

Magik napisał(a):
A mowili wczoraj w "Wiadomosciach" ze bedzie jakis Wikileaks .

Moze to ta akcja i caly szum medialny wokolo :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 listopada 2010, 14:23 
Główny Administrator
Główny Administrator

mikolajmick napisał(a):
Normalnie myslacy czlowiek a tym bardziej administrator forum o podobnej tematyce, powinien niezwlocznie poinformowac kogos z administracji Thesaurusa ze cos nie halo z zabezpieczeniami na ich forum. Ale nie, Ty wolisz bawic sie czyims kosztem i jeszcze zachecac innych do takich dzialan.

Szczególnie, że nazywa się mnie tam cweldejotem, a biedny administrator forum chce mi coś w siedzenie wsadzać :n

Dużo jeszcze spadochroniarzy z wysp się tu pojawi ?

JW

Ps. Jeden z Waszych moderatorów został przez nas poinformowany o bałaganie na Thesaurusie zaraz po tym jak dowiedziałem się o tej sprawie. Pewnie dobrze o tym wiecie wiec hipokryzję zostawcie dla siebie.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]