|
Witam .
Marecki z piszczała chodze 15 lat może trochę poleciałem pisząc ,że stawiam krzyż nad każdą manierką czy menażką...,Ale tyle krzyży ile sami postawiliśmy jak tylko znajdowliśmy nieśmierltelnik czy większość ilość guzików ,to nie sposób policzyć.I nie były to krzyże wielkie "po prostu" piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! dwa kije płączone chwila ciszy i jazda.No widzisz można mi nie wierzyć ale czy można mi tego zabronić?Ja tak robiłem i dumny jestem z tego.Mam swoje lata żone dzieci i dom psa poukładane życie i byle szczaw nie będzi mi WMAWIAŁ jak TAM wtedy było.Tylko po to żeby na tym chorym forum mieć etykietkę POGROMCA NEKROZBIErACZY!W 1945 mojego ojca też oskarżyli( i posadzili )'O zbrojną działalność przeciw narodowi Polskiemu"bez prawa obrony.Wszystko napisałem na Odrywcy co dalej zrobie ,jeszcze mała prośba czy w muzeum Sochaczewskim pracują ludzie z "jajami"?Bo znając paru muzealników i archeologów to mam niezbyt zdanie na ich temat.Jeśli znacie jakoweś muzeum gdzie ludzie z pasją pracują to proszę o sygnał.
Pozdrawiam
A witaj ,to forum to inna klasa ...to tak jakbyś przesiadł się z Łady do Mercedesa."spokój" pisze się przez "ó" - błąd ortograficzny!!! ,poszanwanie,i skrzynia inaczej chodzi...
|