Teraz jest niedziela, 18 stycznia 2026, 08:56

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 3 czerwca 2005, 21:27 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam !!

Andergard napisał.:"Bez sensu wydaje mi sie publiczne oglaszanie na forum kto jest darczynca. Stare dobre przyslowie mowi "Jak nie chcesz miec przyjaciela to wyswiadcz mu przysluge" czy cos w tym rodzaju. W tym przypadku chodzi o kase co jest zawsze tematem drazliwym i generalnie zobowiazujacym obdarowanego. Ktos chce to niech przelewa na konto bez niepotrzebnego afiszowania sie z tym. "

Nie, żebym chcial się kłócić... Ale wydaje mi się, że sens publicznego oglaszania na forum kto ile dał, wytłumaczylem w moim poście...

Andergard, widocznie niedoczytałeś....
Wiem, że mnie nie lubisz, ale proszę przeczytaj raz jeszcze moj post. ;)

Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo

Jak pisał Kredek.... Test, zostaleś wybrany.

Poprosimy nr. konta.... :h

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 3 czerwca 2005, 21:56 
Główny Administrator
Główny Administrator

Proponuje zamknąć temat podaniem numeru konta.
JMS z zainteresowanym uzgodni co kupić.
Dadzą sobie trochę czasu i w zależności od wysokości wpływu na konto na coś się zdecydują.
JMS jest przedstawicielem kilku firm i "na pewno" pisze się oddzielnie - błąd ortograficzny!!! jakiś upust załatwi chyba , że zdecydują się na coś używanego.

FDJ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 3 czerwca 2005, 22:09 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

FDJ, z całym szacunkiem....

Chyba nie czytałeś całego tematu....
JMS napisał wyraznie, że czeka na Robiego i ma inny pomysł.
Chwała mu za to, też się dorzucę do jego ideii kiedy już będzie wdrożona.

Na razie, zrobmy po mojemu.
Nikt jeszcze nie skrytykował mojego planu, więc chyba jest dobry i nie ma co mieszać.

Poczekajmy aż Test się wypowie w temacie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 3 czerwca 2005, 22:48 
Wielki Szpitalnik

FDJ napisał(a):
Proponuje zamknąć temat podaniem numeru konta.

FDJ

jedno z mądrzejszych zdań od kilku, lub nawet kilkunastu postów. przejdźmy od słów do czynu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 13:51 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

jestem świeży zawodnik w tych szrankach. jak TEST sie zgadza to niech daje numer konta i basta.też sie dorzucam. NUMER KONTA zamknął by ten temat a zainteresowany odetchnie. CIĘCIE.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 18:50 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Widzę , że pospolite ruszenie dżemie w nas - stoimy sobie z wyciągniętymi szabelkami i krzyczymy "Do Boju" , tylko nie ma tego co by pierwszy się ruszył.
Dlatego ja mogę podać swój nr konta na które kto będzie chciał może wpłacić kasę a ja po np trzech tygodniach przekaże ją Czeksonowi lub spytam na forum co dalej . Więc proponuję zastosować wariant Matejki . Będę pisał na forum co wtorek i piątek ile uzbierało się pieniędzy i kto wpłacił ( chyba że ktoś sobie tego nie będzie życzył to napisze ze kwotę X wpłacił anonim). Jestem na forum niedługo więc nie mam sympatii ani antypatii. Jeżeli zajdzie się pięć osób popierających mój i Matejki pomysł to na początku następnego tyg. podam swoje dane i nr konta. Czekam na opinie.
nie ma takiego słowa w języku polskim !!! jeżeli kogoś uraziłem podejmując się roli atamana ale też brakuje mi już cierpliwości czytając ten wątek.
Pozdrawiam
Konsos

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 19:20 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

nie róbmy sobie jajec,zadeklarowałem się w kwesti pomocy i nie wiem co robić dalej?kto we końcu ma zbierać pieniądze?czy będzie możliwość wpłacenia forsy bezpośrednio na numer konta do Czeksona,jeśl;i nie to znaczy że nie ma żadnej organizacji na forum,a ci którzy mają zamiar coś się zrzucić,powoli tracą cierpliwość.Rozkmińcie to szybko.P{ozdrowienia dla bezinteresownych.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 19:24 
Porucznik
Porucznik

Widzę ,że nie możecie się dogadać co do numeru konta,ktoś prosił wcześniej abym podał swój , więc podam oczywiście tylko napiszcie czy chcecie wpłacać na mój czy na czyjś-ja zasugerował kolega będę pisał na forum kto i ile wpłacił oczywiście za zgodą wpłacającego,jak już coś uzbieram to napisze napisze wam ile i pomożecie mi w wyborze-napiszcie co wy na to

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 19:34 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

No i oto chodziło podaj Czekson ten swój nr konta i nie będziemy korzystać z pośredników .
Ja jestem za . I zarazem wycofuje swoją atamańską propozycję . Sugeruję wpłacać na konto Czeksona zachowując zasady Matejki .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 19:36 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Wyluzuj Adam....

Przeczytaj temat od 4-tej strony....
Tam jest moja propozycja zrzutki, chyba rozsądna skoro Kredek czeka na numer konta Testa.....
Napisalem tak, bo uważam że Kredek jest człowiekiem który znaczy COŚ na tym Forum.
Zawsze pomaga, jeśli tylko wie jak zidentyfikować znalezisko.

Wszyscy czekamy, co Test napisze. Bo wszystko zalezy teraz od Testa, to on ma się podjać zbiórki funduszy....

Więc spokojnie, nie panikuj....
Test pewnie wyjechał na łikent, i odpoczywa.... :z

Czego Ty wymagasz, żeby tkwił na tym forum 24h na dobę....?

Pewnie w poniedziałek, albo jutro wieczorem coś się ruszy...
Na razie poprzeglądaj sobie forum i spoko... Damy rade, jakoś się tę kaskę uzbiera dla Czeksona... :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 19:44 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

No nie ma takiego słowa w języku polskim !!! Panowie, ale mój plan był inny..

Czekson, sam pisaleś że nie chcesz żeby Tobie wysyłać kasę.... Więc teraz nie mieszaj, przeproś grzecznie bo chlopaki się w k u r w i ą , i caly misterny plan pójdzie w pi....

Twój wybór, pamiętaj że zrzutka ma być dla Ciebie, więc nie mieszaj się w organizacje tylko czekaj.

Myślę że to sprowadziło Cie na ziemię, i twardo stoisz... :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 19:51 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Czekson dawaj ten numer konta a szanownych przedstawicieli firm dektów i biegłych w temacie proszę o szybkie załatwienie możliwych zniżek upustów i innych bonusów(Czekson będzie informował na bieżąco o uzbieranej kwocie i ewentualnie darczyńcach). wszyscy pamiętają wykrywka ma być głównie na military ale monetki też ważne(zainteresowania Czeksona). Zróbmy ankiete z propozycjami modeli wykrywek zainteresowanych forumowiczów powiedzmy przez siedem dni.(sympatyczni modero ankieta mogłaby już ruszyć od tego poniedziałku). Jak model zostanie wybrany to później przetarg dla przedstawicieli na najlepszą ofertę też max siedem dni. TAK ŻEBY GOŚĆ MIAŁ TEN SPRZĘT PRZYNAJMNIEJ NA KONIEC CZERWCA NA WAKACJE. GO GO GO
W zależności od wpływów ja już proponuje ACE250 lub GTP1350 do ankiety.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 20:03 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Proponuję zostać przy skarbiku Teście i dopóki Test się nie wypowie w tym wątku nie pisać nic więcej . ja poda nr konta będzie po problemie jeżeli nie poda będziemy myśleć dalej lub zakończymy wątek a pospolite ruszenie jak to zwykle bywało zakończy się fiaskiem. Ja już się tu nie będę się tu wypowiadał poczekam na nr konta Testa .
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 20:09 
Porucznik
Porucznik

Dogadajcie się sami,bo widzę że opinie są podzielone ja uszanuję waszą decyzję :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 czerwca 2005, 20:36 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

No i takie Twoje podejście do sprawy mnie cieszy, jak małego dzieciaka lizak, Czekson.... :)

A Ty Kriss, nie rob tu rewolty, bo cudownych pomysłów już było kilka... Tyle, że zbyt skomplikowane były.

Może nieskromnie (ale tak mi się wydaje). Mój pomysł na zebranie pieniąchów na piszczałkę Czeksona jest najbardziej konkretny, czytelny i przejrzysty.

Jednak musimy poczekać na Testa, bo trzeba pamietac o tym, że to Test zaczął całą tę akcję....
Nie wychodź przed szereg, Kriss....

A od siebie, to Wam wszystkim napisze, że chyba mnie po je ba ło...

Piszę te wszystkie wyjaśnienia, tak jakby to miala być wykrywka dla mnie....
Generalnie, chce sie dołożyć... Przedstawilem swój projekt zbiórki, nakombinowalem się, napisalem....
Jeśli ktos ma lepszy pomysł, to zapraszam.... Niech napisze !
Ale zebym się dołożył, pomysł musi byc jasny i przejrzysty, i musi jeszcze dawać mi kontrole nad zbieraną kasa...
Czekam na propozycje....

A szczerze, to pilnuję tego pomysłu Testa, bo kiedyś, dawno temu mieliśmy "krótkie spięcie" na Forum.
A Test, jako jedyny z modów odpisał mi na pw.

Po prostu, szanuję go za to, że nie olewa ludzi.

Więc przestańcie kombinować, poczekajmy na Testa.

Pozdrawiam Matejko
:piwo :piwo :piwo

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]