|
Do JMS-a.
Cześć JMS !
Pytałeś, więc odpowiadam.
Są na forum moderatorzy, tak? Posty ciąć i wyrywać z korzeniami umieją, tak?
Ale przypilnować porządku, napisać cos rozsadnego, to nie umieją.... Tego nie muszą...
Bo co sie jeden z drugim ma przejmować, czy jakiś Czekson bedzie miał wykrywkę, czy nie....
To nie ich brocha, bo oni juz mają swoje wykrywki, i pie... serdecznie ten wątek...
[oj Matejko, czy Ty myslisz,ze ja nie mam nic innego do roboty, tylko co 5 minut sprawdzac forum, czy jakis pieniacz nic nowego nie napisal? Czy sadzisz, ze ja zostalem moderatorem za jakies zaslugi, szemrane spotkania, za bractwo kurkowe?? Bardzo mnie to zabolalo, pewnie Onyxa tez. Chlopak nic zlego nie napisal, a Ty sobie nim morde wycierasz. Onyx chce oddac kaske na szczytny cel i to sie liczy,a nie skad wzial pieniadze. Zamierzam takze wplacic kase. A czy ona bedzie uczciwie zarobiona, czy nie to juz nie Twoj interes. Karas1979]
A ja naprawde podziwiam zapał Czeksona, i naprawde zależy mi na tym, żeby dostał tę wykrywkę.
Kiedy Test wyjechał, posypaly się pomysły....
Niestety, jakieś jak dla mnie, rozmazane i niekonkretne.
Wiec usiadłem, pomyślałem i napisałem swój plan. Prosty, czytelny, uczciwy i przede wszystkim szybkowykonalny.
Oczywiscie, zaraz nadeszła fala krytyki.... Normalka....
Odpisywalem na bieżąco, siedziałem przy tym zasranym kompie i czekałem, co bedzie dalej. Bo postanowiłem sobie, że dopilnuję tego, aby nie zrobił się pie....
I wszystko już było ładnie i pieknie, wszyscy czekalismy cierpliwie na Testa.....
Aż tu wpada Onyx, i krzyczy .: " tylko ten walony nr konta dawac bo zwycięsca musi gdzies wpłacic kase ..."
Po prostu, nie wytrzymałem....
Przyznaję, za ostro pojechałem.... Jeżeli Onyx poczuł się urażony, to przepraszam.
Dla tego, mój post do Onyxsa mial taką treść, a nie inną.....
A druga sprawa.....
Napisałeś.: "Ty tu /i nie tylko tu/ mieszasz. "
Nie pisz ludziom pierdół tylko jak jesteś konkretny facet, to dawaj linka !!!!
Ja nie musze i nie zamierzam wstydzić się tego, co robię.
[Matejko co sie stalo miejscowki sie skonczyly, czy chlop z pola wywalil?? Prosze wyluzuj. Karas1979]
A swoją drogą, żeby nie zostać dłużnym, napiszę Ci tak.:
Bardzo ładny spamik walnąłeś na Obliczach Historii, jak by inni dystrybytorzy sprzętu brali z Ciebie przykład
to na internetowych forach czytalibyśmy tylko o superpromocjach.
Kaska na reklame Ci wyszła, czy co?
Ty mi pojechałeś, ja Ci pojechałem i uważam, że jesteśmy kwita. Temat zamknięty.
Co do zrzutki dla Czeksona, to jestem konsekwentny w swoich poprzednich postanowieniach.
NIE WCHODZĘ W TO.
Wole Czeksonowi dać do ręki 50 zeta, niż wpłacać.
Gdy to zrobię, poproszę go, żeby ogłosił to na Forum.
Co do odpowiedzi na jego post, zalatwię sprawe prywatnie.
Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo
|