marcoon napisał(a):
Temat ciekawy ale NIE W TYM DZIALE ;)
Ja nie wiem czy tylko mi zaczyna przeszkadzać bałagan jaki się zaczyna tworzyć na tym forum?
Tematy zakładane byle gdzie byle jak. Bez składu czy ładu. (...=
Czuję się wywołany do tablicy :)
Kolego drogi, najmocniej przepraszam, ale wydaje mi się, że zarówno tytuł, jak i składnia mojego postu są na dostatecznie przyzwoitym poziomie. Umieszczenie w dziale "Poszukiwania" też nie jest przypadkowe, a celowe. W końcu czytanie mapy jest etapem poszukiwań w terenie. Zresztą nawet na mapie można szukać palcem, więc jak najbardziej chodzi o dział POSZUKIWANIA i podpis który pod nim widnieje: "metody poszukiwań i związane z tym problemy".
Ja również jestem zdania, że porządek na forum powinien być i wydaje mi się, że w moim wątku jest bo wszyscy piszą na temat. No może za wyjątkiem Ciebie i teraz już także mnie skoro Ci odpisuję, więc zakończmy please ;)
Hultaj napisał(a):
Marczello22, przepraszam ale ośmielę się nie zgodzić z identyfikacją obiektów:
Według mnie to wskazane przez dwie strzałki (czyli te kropki) to droga obsadzona drzewami/aleja.
Pojedyncze budynki to czarne prostokąciki widoczne tuż pod terenem zwartej zabudowy wskazanym przez strzałkę "prawą"
No nie wiem... ta teoria wydaje mi się mało prawdopodobna. Zwróć uwagę, że las widoczny w prawym dolnym rogu jest zaznaczony zupełnie inaczej. Te kropki przy ulicy raczej nie przypominają drzew widocznych w terenie zalesionym.