Ciacho napisał(a):
111 napisał(a):
.....
111 napisał(a):
Denerwuje mnie to , że zaczynam czytać interesujący wątek, który potem sprowadzony jest do takiego niskiego poziomu.
Mnie zaś denerwuje to, ze od pewnego czasu jaki niebylby poruszony temat to dyskusja i tak zjezdza dzieki niektorym "znajomym królika" na temat produktow firmy R.
Też miałem kilka wykrywek i myślę, że należę do osób, które też potrafią wyłapać mankamenty sprzętu.
Jest też na koncie wykrywka przeze mnie zniszczona - nie o drzewo co prawda, ale z tego samego powodu.
Miałem kilka polskich sprzętów i i nigdy to nie był i nie słyszałem też o takim by istniał, sprzęt z górnej półki.
Tak więc jakiekolwiek porównywania, a już szczególnie do XS-a uważam za niepoważne.
Jeśli na pytanie "co wybrać bez względu na cenę" ktoś odpowiada np. Ultrę - to uważam, że się ktoś ośmiesza lub próbuje zrobić reklamę firmie, która w rzeczywistości jest antyreklamą.
Twoje Ciacho czepiactwo najbardziej widać w dyskusji o słynnych 31 cm. Czepiasz się reklamy i to zresztą gwarantowaną w określonych warunkach (test w powietrzu). Teksty o manipulacjach, wprowadzaniu w błąd itp. Mam jako użytkownik tego sprzętu czuć się jak gość nabity w butelkę? Frajer?
Żując reklamowaną gumę nie każdy ma doznania arktycznej świeżości.
Myślę, żę bractwo użytkowników R miało już swoje 5 min, tak jak i użytkowników G. Pewnie przyjdzie kolej i na innych.
Kontrowanie każdej wypowiedzi na temat tych dedektorów spowodowało, że nie można już na Forum otrzymać informacji, bo zaraz śmierdzi to reklamą lub "znajomimi królika' - znowu skrajność.
Kolega Ciacho jest podobny do "znajomych królika" - bo przy każdej okazji piszesz podobne teksty. Z nastawieniem anty - oczywiście.
Taki jest mój odbiór i myślę, że nie tylko mój.
Na ewentualną dyskusję zapraszam na prv
Wracając do XS - to rzeczywiście większość nie używa namierzania, a ja mam przy okazji pytanie czy przemiatanie w "drugą stronę" lub o 90" (cewka jest przesuwana nad miejscem z innej strony) daje zwiększenie efektywności poszukiwań? Oczywiście chodzi o te "najgłębsze sygnały".
pzdr 111