|
Właśnie wróciłem z "wyprawy", ale pochwalić się nie ma za bardzo czym :cry: Z 15 skamielin, z czego tak na oko (jeszcze nie rozpakowywałem) z 10 to mniejsze lub większe ułamki belemnitów. Ciekawsze są dwa dość duże fragmenty skorupek inoceramusa i liliowcowa łodyżka. W sumie rutyna (co nie znaczy jednak, ze nie warto było jechać) ;) . Pozdr.
Na innym z działów forum przeczytałem właśnie post o tym jaki kryzys przeżywa f.: zmniejszające się zainteresowanie, mało aktywnych osób, niski poziom wiedzy, wyczerpanie tematów, kłótnie itp. A u nas? :) :1 Z czasem robi się coraz ciekawiej. Dzisiaj dołączył nowy forumowicz-paleontolog (witam :1 ) stopniowo (bo tematyka w porównaniu z resztą działów raczej dla "wybrańców") wzrasta ilość "posto-twórców", coraz nowe - ambitniejsze tematy, aktualizowany na bieżąco serwis informacyjny, sprawozdania z wypraw, zero kłótni - tylko merytoryczne różnice zdań. Oby tak dalej! A pamiętam "początki" - kilka osób, mnóstwo nawet prostych pytań bez odpowiedzi, średnio jeden post miesięcznie.... :n A teraz? :jump Pozdr.
|