Teraz jest piątek, 1 sierpnia 2025, 13:32

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kilka fotek z Mierzei Wiślanej
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 20:21 
Moderator
Moderator

Watek posprzątałem po raz wtóry :evil: Przypominam raz jeszcze o trzymaniu się tematu wątku, nastepnym razem :zolta , Panowie to wątek kolegi Pieca a swoje luźne rozmowy możecie przeprowadzać na priwie lub czacie a nie na forum ogólnym .
Sopel74

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 20:35 
Specjalista
Specjalista

Witam,

sopel74 napisał(a):
swoje luźne rozmowy możecie przeprowadzać na priwie lub czacie a nie na forum ogólnym .Sopel74

To jakie mamy prowadzić rozmowy? nie luźne? bo czegoś nie rozumiem? Przecież nie dyskutujemy o hodowli pieczarek tylko wszystko kręci się wokoło poszukiwań na mierzei czyż nie?

A jako były moderator tego forum, powiem ci sopel jedno - nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, a jak koniecznie chcesz się wykazać esencją moderatorskiej pracy - to weź się za poprawianie "ortów", czy też zdjęć, jak inni... :roll:

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 20:46 
Moderator
Moderator

Ok Loslau więc jako byłemu modowi odpowiem Ci na forum ogólnym(choć doskonale wiesz że takie sprawy załatwia się inaczej)Wątek jest założył kolega Piecu, a Wasze rozmowy o nie pasujących piankach i ładnie w nich wyglądających dupach możecie chyba prowadzić na priwie ,czyż nie?Czy było tam coś treściwego dla przeglądającego i chcącego się coś dowiedzieć usera, co wykasowałem?oOdpowiedz sobie na to sam...
Sopel 74

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 20:56 
Specjalista
Specjalista

sopel74 napisał(a):
Czy było tam coś treściwego dla przeglądającego i chcącego się coś dowiedzieć usera, co wykasowałem?

Tego już się nie dowiemy... :roll:
"coś treściwego" - ciekawa sprawa z tą "treściwością". Jak ją zdefiniować? Czy jeśli ktoś po ID w innym dziale np. odpowie; "dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam" - to czy będzie to "treściwe" ? na temat? wnoszące coś to tematu? na pewno nie, ale czy będzie to spam??? Gdzie leży granica "treściwości" postów? Może napisz jakiś ścisłych "wytycznych" winniśmy się trzymać pisząc posty w dziale jaki moderujesz. Wtedy przelecimy twoje 916 postów na tym forum i sprawdzimy ile z nich to te "treściwe, wnoszące coś do tematu".
Moderowałem na tym forum kilka lat, i moim zdaniem w tym wątku nie było przegięcia z "luźnym spamem", była tylko nadgorliwość.

Ja wiem, iż to nie miejsce na takie dyskusje - przepraszam peicu za ten burdel - spokojnie, później jak sopel wyjaśni nam sprawę, to znowu się posprząta.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 20:59 
Generał Broni
Generał Broni

No tak, tematy z działu Poszukiwania to rzeczywiście esencja wiedzy merytorycznej, zwłaszcza ten o Mierzei.

Skoro to wątek kolegi Pieca, to może Piecu powinien w nim prowadzić monolog, ewentualnie inni powinni tylko klaskać? A może każdy z nas ma sobie założyć identycznie nazwany wątek o Mierzei? Chyba Ci się kolego forum dyskusyjne pomyliło z picasaweb albo innym panoramio.

Rozumiem prywatność wątków w dziale "Kolekcje", ale Mierzeja Wiślana nie jest prywatnym terytorium kolegi Pieca, ani forum PS też do niego nie należy. A wątek nie nazywa się "Moja Mierzeja Wiślana".

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 21:39 
Podporucznik
Podporucznik

Sopel, myślę ,że troszkę się rozpędziłeś z tym kasowaniem :) , takie pisane rozmowy też są potrzebne, koledzy mają rację. Z postów pawel47 wywnioskowałem pewną uszczypliwość, więc tak zareagowałem. Obserwuj, kto próbuje wprowadzać ferment, kasowanie wszystkiego to zły pomysł :) Do następnych fotek, kilku fotek z Mierzei Wiślanej!!!.....nie mojej :)

Ostatnio edytowano niedziela, 25 września 2011, 21:43 przez Istvan, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 21:42 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

piecu napisał(a):
Z postów pawel47 wywnioskowałem pewną uszczypliwość
Sory Panowie i Panie ale gaduła ze mnie i lubie sobie pogadac w DOBRYM TOWARZYSTWIE :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 21:58 
Specjalista
Specjalista

Moi Drodzy,
wiadomo ze nie jest sluszna idea sprowadzanie forum do calkowicie syntetycznych konkretow. Czasem ciekawe i mile w poczytaniu sa rowniez tresci w pewnym stopniu odbiegajace od tematu.
Decyzja jednak zawsze zalezy i zalezala od moderatora dzialu.
To moderator jest odpowiedzialny za porzadek w swoim dziale i ocene ktory wpis przekracza bezzasadnie temat watku.
Jezeli wiec Sopel zdecydowal tak a nie inaczej, ma do tego prawo i taki jest jego obowiazek jako moderatora.
Jezeli zas uwazacie ze popelnil blad mozecie napisac do niego skarge droga PW. Mozecie rowniez napisac zazalenie do administracji lub glownego moderatora.
Szczegolnie Ty Loslau (jako dlugo urzedujacy moderator) doskonale wiesz ze publiczna krytyka posuniec moderatora jest nie zgodna z przyjetymi zasadami, oraz regulaminem.
Tymczasem sam sprawiasz ze kolejny raz ciekawy watek przeistacza sie w przepychanki. :n
Bardzo wiec was prosze abyscie wrocili w tym watku do tematu Mierzei, a sprawy moderacji zostawili moderatorowi.
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 22:14 
Specjalista
Specjalista

.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 25 września 2011, 23:33 
Sierżant
Sierżant

Witam Szanowne Grono -popieram wypowiedz Szarego Wilka w całej rozciągłości ( stały wytrwały czytacz Waszego Forum) pozdrawiam Ekipę RHUTEK.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 26 września 2011, 07:36 
Specjalista
Specjalista

RHUTEK napisał(a):
Witam Szanowne Grono -popieram wypowiedz Szarego Wilka w całej rozciągłości ( stały wytrwały czytacz Waszego Forum) pozdrawiam Ekipę RHUTEK.

Popierasz? BRAWO! Tylko czy twój wpis jest treściwy? wnosi coś do tematu mierzei wiślanej? halo? Sopel?

Z mojej strony to koniec udzielania się w tym temacie, temacie mierzei wiślanej. Miałem zamiar wkleić jeszcze kilka fot z wrześniowego wypadu ale... po co się męczyć skoro nadal nie znamy "wytycznych" moderatora sopla co do kwestii "treściwych postów". Napiszę coś niechcący "na luzie" i znowu będzie draka i kasacja? Nie dziękuję.
Myślę iż pozostali, co się ze mną zgadzali w tym temacie - zrobią to samo. Wtedy pozostanie już wam naprawdę tylko monolog...

Pozdrawiam i żegnam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 26 września 2011, 13:20 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Losu daj spokój"mierzeja" to piękne tereny jak i dla nas ,i jak dla turystów :1
Dawaj foty i tyle a wszystkim z czasem rozejdzie się ta dziecinada po kościach!!!!

Ps. Dla jasności piszę teraz na temat i proszę kuźwa nie ruszać tego postu!!!!!!!!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 15 października 2011, 16:32 
Podporucznik
Podporucznik

Koniec sezonu za pasem, spory , kłótnie na bok, bo oto kolejnych kilka fotek z Mierzei Wiślanej :D

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 15 października 2011, 16:45 
Podporucznik
Podporucznik

Jeeeeszcze jedna fotka :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 29 października 2011, 23:00 
Podporucznik
Podporucznik

Dzisiejszy atak przeprowadziliśmy na....(tekst nad fotkami)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]