Cytuj:
marcoon napisał(a):
I tu się mylisz kolego.
Po to działy są pogrupowane tematycznie, aby nie zakładać swoich wątków gdzie popadnie.
Uwierz mi przyjemniej ogląda się to forum jak wchodzę w guziki i widzę same guziki, w uzbrojeniu uzbrojenie a nie właz do pojazdu! A jak wchodzę w Lidar to widzę tylko lidar! A nie w poszukiwaniach Lidar, - pytanie czy to grodzisko. W prosto z pola Lidar - pytanie o grodzisko i czy to rzeka. W wujku pytanie, czy juz widzieliśmy ze jest coś takiego jak Lidar!
Czy tak trudno jest dopasować swój temat, pytanie do odpowiedniego działu?
Gdy zakładałem ten wątek dział Lidar jeszcze raczkował, tak jak i ja na tym forum (styczeń), a zapytanie wrzuciłem w tym wątku, aby niepotrzebnie nie tworzyć nowego.
Cytuj:
I zamiast zaufać kolegom, którzy siedzą tu trochę dłużej to jeszcze masz pretensje do mnie.
Że zwracam Ci uwagę, iż po tym co zaznaczyłeś czerwoną strzałką nikt Ci nie jest w stanie jednoznacznie odpowiedzieć co to może być bo jest to po prostu niemożliwe.
Zapytałem właśnie dlatego, że ufam Kolegom z forum :) nie szukałem jednoznacznej odpowiedzi tylko jakiś pomysłów, czy to mogło być, nawet najmniej racjonalnych, np. miejsce, gdzie stać mogło jakieś urządzenie do przemieszczania ludzi/towarów na drugi brzeg lub wodowania łódek z portu na przeciwko, jest to przecież w lini prostej z czymś, co wygląda jak pozostałości portu. Nie jestem biegły w średniowiecznych grodach/warowniach i stąd moje pytanie. I czy to jest brak powagi, którą mi zarzuczasz...?