apacer napisał(a):
Mój depozyt ukryty to jak na razie broń myśliwska kaliber 6mm, ukryta w cynkowych rynnach i zakopana pod kamieniem do mielenia mąki... Stan ideał, powędrował na złom :(
Czy mi się wydaje albo coś tu jest nie tak ...? Kolego apacer czy czasem już raz nie wyleciałeś z tego forum ?
DJ MHz napisał(a):
CHCIAŁBYM ŻEBY MNIE USUNĄĆ Z TEGO FORUM BO JEST DO DUPY ...
O ile dobrze pamiętam to bardzo sie starałeś , żeby Cię usunięto z tego forum kolego DJ MHz ....?
Cytuj:
Porządek na forum - podwójne konta, podwójna tożsamość
Prosimy o zachowanie porządku na forum - usuwanie zbędnych i zdublowanych postów, usuwanie niepotrzebnych obrazków. Prosimy o nie zakładanie podwójnych kont - zawsze możemy przywrócić zapomniane hasło. Jeżeli macie podwójne konta, to poprosimy o zgłaszanie tego problemu do nas - my je administracyjnie usuniemy (po zdobyciu przesłanek, że to podwójne konto jakiegoś użytkownika, a nie innego o podobnym nicku). Podwójnych kont prosimy nie mylić z podwójną tożsamością - tworzenie dwóch aktywnych użytkowników na forum (np. użytkownik producenta reklamujący jego wyroby etc.) będzie skutkowało zawieszeniem lub usunięciem obu kont - również tego "niewinnego" użytkownika. Podwójnej tożsamości nadawana jest wtedy ranga "Szpieg".