Eksplorator napisał(a):
Panowie pytacie mnie o rzeczy na których sie nie znam. Powiedziano mi co mam zrobic żeby uzyskac takie pozwolenie i spełniłem to i naprawde NIE INTRESUJE mnie to dlaczego tak jest itp. Moim celem bylo uzyskanie glejtu i go posiadam i nie mam zamiaru naprawdę Wam tłumaczyc tej procedury jakoś szczegółowo, bo nie znacie sie na tym kompletnie a próbojecie mnie uświadamiac ze jest inaczej. A ja przechodziłem tą procedure w tym roku wiec chyba mam troche wieksze pojęcie w tej kwestii ;) Oczywiscie nie chce tutaj nikogo urazic, ale nie wypytujcie mnie o szczegoly prawne bo nie jestem Konserwatorem Zabytków i nie umiem po prostu Wam na to odpowiedziec... A jeżeli chcecie wdrążyc sie w ten temat to każdy z Was może wystąpic o takie pozwolenie, a nie wiecznie dzialac w "szarej strefie" i mądrzyc sie .
Z poważaniem, Eksplorator .
Dobrze, że nie jesteś w typie wydającego to "pozwolenie" bo kto wie co by dopisał do tej procedury... :666
Zapytuję o podstawę prawną bo trochę się na tym znam i nie natrafiłem w odpowiedniej ustawie ani rozporządzeniu na taką procedurę.
To nic innego jak samowola urzędnicza nie poparta żadnymi przepisami.
Mogę Ci to udowodnić.
Wyślij mi skany tych dokumentów /z zamazanymi danymi osobowymi/ a ja złożę wniosek o wyjaśnienie na jakiej podstawie prawnej żądano od Ciebie takich dokumentów:
jacekws@vp.plWyniki opublikuję na forum :)
JW