front247 napisał(a):
Santino napisał(a):
Od siebie dodam bo był tu też wątek wędkarski... Wspaniale odnosi się to do tematu naszej rozmowy,dodam...
Na sprzęt ryba (fant) nie bierze :idea
Do przemyślenia dla osób które myślą o zakupie wykrywacza za cztery tysiaki. Jest też grono osób które podstawowym
sprzętem robi takie same wyniki ale jest bardziej nastawione na spontan i przygodę :8)
Jak jest lepsze samopoczucie i są chęci to motywacja zawsze jest większa i bardziej nas ciągnie w teren.
Tego Wam życzę a autor wątku dostał odpowiedź do przemyślenia :8)
No to kup sobie chinczyka za 100 zł..przeciez ,,to nie sprzet łapie ryby,, :1 ,tez się kiedyś takich bzdur nasłuchałem.
A jesli chcesz przykładów i analogii to moze pociągniemy wątek sportowy: Może kup sobie malucha i wystartuj w GP F1...przecież to nie sprzęt tylko kierowca jest najważniejszy
pzdr
front247 nie irytuj się bo słowa nie były do Ciebie skierowane.
Zacytowałem do tego bardzo ładne Twoje zdanie które też zaznaczyłem w swojej wypowiedzi. Chciałem autora postu pocieszyć i pchnąć do działania...
Temat chińskich wykrywaczy i Fiata 126 P pomijam bo nie ma o czym pisać :8)
Kol.slobodzinski za
afas napisał(a):
Ryjec napisał(a):
afas napisał(a):
proximav5 nie poddawaj się ja parę razy byłem na tym trójkącie jak ty to nazywasz i powiem nie taki diabeł straszny jak piszesz,bardzo miło mnie te tereny zaskoczyły i obdarowały :D jak co to pisz na pw to pogadamy :)
Afas, daj spokój, nie znęcaj się nad kolegą. Przecież ma wszystko
(dobre tereny, dobry sprzęt, czas) nie ma tylko SZCZĘŚCIA! Przecież może jeszcze zostać szczęśliwym filatelistą, akwarystą, birofilem, bibliofilem.....przecież możliwości jest dużo. A jak po kolejnej próbie się całkiem załamie, czy weźmiesz to na swoje sumienie Afasie?
Szczęściu trzeba pomóc :) może kolega tego potrzebuje a wy starzy wyjadacze go dołujecie, zamiast wspomóc dobrą radą :)
slobodzinski nie poddawaj się otwórz google map i zobacz ile jeszcze koło Ciebie obszaru którego jeszcze nie sprawdziłeś.
To że będzie trudno i nakopiesz się jak żółtodziób lub ktoś Cię wyprosi z działki tym się nie zrażaj. Idź do przodu :idea
Nowe krajobrazy nowe zaskakujące wrażenia czekają na Ciebie. W pewnym momencie zapomnisz o irytacji nie myśl tylko
o fantach i skarbach których się naoglądałeś w internecie. W pewnym momencie w najmniej niespodziewanym czasie w dołku
znajdziesz swój skarb i będziesz się śmiał na cały głos a później tu na forum mi przyznasz rację że warto było szukać.
Szczęścia Życzę :h