krull napisał(a):
Jednak się jeszcze raz udzielę.
W temacie audio - to tylko zabawa jest. Kupujcie, jak chcecie złocone kable głośnikowe i antymagnesowe głośniki. Kupujcie, bo ktoś je sprzedaje i Wam wciska ten kit. Nie moje pieniądze, nie moja broszka. ...
Chyba pomyliłeś wątki. Ile razy obiecywałeś, że już nie będziesz się udzielał ??? Ostatnie Twoje zdanie jest
bardzo trafne, tylko skoro to nie Twoja broszka, to o co Ci chodzi ??????????????? Żal Ci czegoś ? :n
Przeczytaj UWAŻNIE jeszcze raz wszystkie posty w TAMTYM WĄTKU i powiedz, kto namawiał do kupowania
złoconych kabli i antymagnesowych głośników.
A co do tego wątku, to czy chcesz udowodnić, że ktoś z tego forum robi z miejsc poszukiwań "krajobraz
księżycowy" i nie jest hobbystą tylko zarabia w ten sposób pieniędze ? I niszczy stanowiska archeo ???
Może być ciężko. I nieprzyjemnie.
Wykrywaczy w Polsce jest pewnie w prywatnych rękach kilkaset tysięcy. A zauważyłeś ile osób pisze
na forum ??? Fotografie możesz dostarczyć Policji jako dowód, ale czy będzie na nich ktoś z forumowiczów ?
Śmiem wątpić. I w czasie robienia zdjęć uważaj, żeby dresy nie nie zniszczyły Ciebie i aparatu.
P.S. Pisząc "dresy" miałem na myśli mentalność, nie ubiór.
P.S. 2 Nawet gdyby na forach pasjonatów historii i kopania nikt nigdy nie napisał w jakich okolicach kopał i gdzie są
miejsca, w których hipotetycznie można znależć w ziemi pozostałosci przeszłości, to nie ma gwarancji,
że miejsca te nie będą nawiedzane przez ludzi, którzy zachowują się tak, jak gdyby byli na świecie sami
i świat stworzony został jedynie dla nich. Chyba nie ma dobrego sposobu na pozbycie się tej plagi. Ale
uwierz, że nie ma sensu szukanie takich osobników na tym forum. Należy wystrzegać się generalizowania
i traktowania wszystkich ludzi z wykrywaczami jednakowo.