Witam
Dostałem pozwolenie od administratora tego forum na zamieszczenie pewnej informacji - za co dziękuję .
Jestem eksploratorem tak jak Wy - wykopałem już niejedna dziurę i chociaż ostatnio usiadłem na D.. to serce się rwie do szukania.
Jestem również osobą która współtworzy niezaleznatelewizja.pl , telewizję internetową w której odkrywamy to o czym w innych mediach się nie mówi.
Jako realizatorzy programu , jesteśmy w posiadaniu pewnego , niedawno nagranego wywiadu , a raczej konferencji która rzuca zupełnie inne, niż się powszechnie uważa światło na poszukiwania skarbów i podziemi Dolnego Śląska. Nie chcę używać wielkich słów bo nie mi jest oceniać wagę informacji ale zapewniam że mowa jest o topowych wydarzeniach i obiektach na śląsku.
W związku z tym chciałbym zaprosić wszystkich do osobistego obejrzenia programu na stronie
www.niezaleznatelewizja.pl w poniedziałek 12 marca o godz 20:00 , program będzie oczywiście dostępny również w archiwum na youtube .
Mam jeszcze jedną prośbę - aby ów program rozpowszechniać i powiadamiać innych poszukiwaczy , związana ona jest z moja obawą o wyciszenie sprawy . My jako niezależnatelewizja.pl nie rościmy sobie żadnych praw ani ograniczeń do rozpowszechniania materiału - dla nas liczy się wyłącznie prawda poparta dowodami.
Odcinek wyemitowany w najbliższy poniedziałek będzie odcinkiem odsłaniającym zaledwie czubek góry lodowej - oczywiście będą następne - realizowane na bieżąco , dlatego w imieniu autora zapraszam wszystkie media , wszystkie organizacje skupiające poszukiwaczy, historyków , pasjonatów do udziału w kolejnych konferencjach. Jest tyko jedno ograniczenie - żadnych kombinacji z montażem ani wycinania z kontekstów.
Jestem pewien, że będziecie zadowoleni z udostępnionej wiedzy.