Polskie piekiełko czas start...

... albo jak kto woli ciąg dalszy
Jacek chyba za dużo wziąłeś na siebie, nie da się roboty przerobić. Poproś kogoś o pomoc na pewno Ci pomorze.
I ja obejrzałem ten "filmik" fajnie że P. Michał wpadł na taki pomysł;), dobrze że został okrojony o wypowiedzi betonu bo kawa może nie była by potrzebna;) jak się wypowiadał ten ktoś o nagrodach ale i karach, śmiech na sali, dlaczego urzędnicy wiedzą zawsze lepiej od obywatela, może w końcu przestaliby patrzeć "swoją"miarą. Przecież nie każdy jest złodziejem.
Dobrze mi się czyta Olka, i Asie, chociaż niech tu na forum panuje wolność słowa i wypowiedzi....
Tytuł: Relacja filmowa ze spotkania w MKiDN 11 maja 2018 roku to chyba można komentować swoje odczucia na temat obejrzanego materiału.
Ja też już widzę, że niestety, nie da się nic zrobić z naszym tematem. Nie będzie rozwiązania mojego problemu, czyli zwykłego Kowlaskiego, zostaje tylko walka o możliwość zjedzenia chociaż wisienki z tortu dla ludzi którzy stoją okrakiem Kowalski-Archeo.
Zastanawiam się kiedy poziom głupoty/inwigilacji/braku logicznego myślenia ...... i dopisz właściwe, zostanie osiągnięty? Jak długo trzeba czekać na normalność? czy to może ja jestem nienormalny?