Teraz jest wtorek, 15 lipca 2025, 16:18

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: i dalej nieszczęsne lotnisko
PostNapisane: niedziela, 11 kwietnia 2021, 22:37 
Starszy Sierżant Sztabowy

Witam Szanowne Grono, potrzebuje rad od osób bardziej doświadczonych. A mianowicie ciągle dręczy mnie to nieszczęsne lotnisko, a raczej atrapa, o którym już kiedyś pisałem. Kilka razy już tam spacerowałem ale kompletnie nic nie wychodzi sensownego. Nie dysponuje konkretnym sprzętem, latam z multi kruzerem, ale nadrabiam kilometrami:). Zdjęcia z lidara nie wrzucę ponieważ w rozdzielczości którą narzuca forum nic nie będzie widać. Dorzucam zdjęcia "obozowiska"? na którym byłem ostatnio i wyszło etuii od zapałek, o czym pisałem w "prosto z pola". Widać że tam ktoś chodził, bo zostawił dużo złomu, ja oblatałem ale znowu cisza. Macie może jakieś rady? Pozdrawiam

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: i dalej nieszczęsne lotnisko
PostNapisane: niedziela, 11 kwietnia 2021, 22:37 

Dodam że obozowisko leży w odległości ok 600 metrów od lotniska, może ciut więcej.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 19 kwietnia 2021, 06:30 
Podporucznik
Podporucznik

ja mam. zmianę miejscówki.

jak cisza pod cewką to cisza, co chcesz jeszcze wiedzieć? ktoś ma tobie nautykać fantów w ziemię, abyś miał sygnały?

czas się pogodzić, że nic tam już nie zostało, bo po pierwsze pewnie miejscówka nigdy porządnie nie sypała, po drugie twoi poprzednicy zrobili swoje

ewentualnie zostaje tobie Smętek, ale czy ma to sens? chyba jednak lepiej poświęcić ten czas na szukanie nowej miejscówki

pozdro!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 19 kwietnia 2021, 09:17 

no i w końcu jakiś odzew:) dzięki wielkie, też tak myśle. Dlatego juz w ten weekend przeniosłem się jakieś 2 km dalej i już wychodziło:) a co do smętka to też się zgodzę. Będę musiał pomyśleć nad czymś głębokim, mam kilka miejsc u szwagra gdzie by taka wykrywka zdała egzamin. wał pomorski:). Nawet zauważyłem że ktoś tam szuka intensywnie ale chyba szpilą. doły wykopane na 1.5-2 metra gł. następnym razem jak tam będę zrobie foty. nawet wlazłem do nich z wykrywką i powiem że dzwoni. ktoś wyciągnął dużo łusek wys ok 50 cm kaliber nie jestem pewny 122 lub większy. może trzeba tam bardziej się rozejrzeć? pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]