Teraz jest środa, 25 marca 2026, 07:25

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Pilica, Inowłódz - Nowe Miasto
PostNapisane: niedziela, 2 lipca 2006, 16:07 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Witam

Temat jest skierowany do tego gnoja, który ostatnio zostawił po sobie nie zakopane dołki w tej okolicy, a konkretnie między wsiami : Ponikła i Mysiakowiec.
<b>JEŚLI CIĘ TAM SPOTKAM LUB SPOTKAM W TEJ OKOLICY KOGOKOLWIEK Z WYKRYWKĄ A WOKÓŁ ŚWIEŻE NIE ZASYPANE DOŁKI - TO Z MORDY ZROBIĘ NIEWYPAŁ.</b>
I nie myślcie sobie, że to są czcze pogróżki i jeśli was będzie kilku to sobie ze mną poradzicie - mam w tych okolicach działkę od 27 lat i zmam bardzo dobrze wszystkich stałych bywalców okolicznego baru i jeśli będzie trzeba " nie zawacham się ich użyc ".

Przepraszam, że znowu poruszam oklepany temat pseudoposzukiwaczy, ale strasznie jestem wkużony. Od czterech lat ekstloatuję ten teren i nie ma tam nawet małego śladu mojej bytności, jest trochę dołków po " gościach " z przed dwóch lat, ale i tak okolica wygląda dobrze w porównaniu z tym co mozna zobaczyć gdzieś indziej ( np. za Inowłodzem w stronę Tomaszowa ). Czuję duży sentyment do tych lasów i nie chcę aby chodząc z wykrywką albo z koszykiem na grzyby człowiek musiał uważać żeby co chwila się nie potykać o dziury w ziemi.

A tych poszukiwaczy, którzy kopią w tej okolicy i szanują przyrodę zapraszam do baru na pogawędkę przy :piwo .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 2 lipca 2006, 16:51 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Tak właśnie zawsze trzeba zasypywać swoje dołki,bo to tylko źle świadczy o nas,ja sam jestem jeszcze poczatkujacym poszukiwaczem i zasypuje swoje dołki nawet ostatnio zasypywałem czyjeś nie zasypane dołki to mnie osy pogoniły dobrze że sie w pore zorjetowałem bo by mnie tam zjadły.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 3 lipca 2006, 00:10 
Porucznik
Porucznik

WIATAM
Znam kolegę Bolka osobiście i potwierdzam że z BOLKIEM NIE MA ŻARTÓW, żadnemu leśnemu wandalowi nie przepuści.
Widze że nawet tu na forum ludzie czują przed nim respekt i w obawie żeby nie wystawic złej diagnozy
,boją sie identyfikować jego fanty viewtopic.php?t=27785&highlight=

Tak trzymaj. Nie pozwalaj na swoim terenie na takie nieodpowiedzialne zachowanie pseudoposzukiwaczy.

Życzę udanych łowów (oczywiscie mysle o fantach ) :lol:
i pozdrawiam PIŁA

[/b]

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 3 lipca 2006, 13:28 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

I ja się dołączam do BOLKA, w moich okolicach pełno nie zasypanych dołków, ziemie rozrzuca jakiś cep po całej okolicy dołka, wygląda jak na księżycu, dla zdrowia najgorsze są te najmniejsze.. nie widać tego w liściach a nogę można skręcić. Zakopać po sobie dołek to żaden problem, ale widać co niektórym trzeba łopatą tłumaczyć, jeszcze jeden problem to tony śmieci w lasach (ale to już inna bajka)
Pozdrawiam i życze wsiewo dobrego.

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]