Teraz jest poniedziałek, 22 września 2025, 00:16

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Fanty z kopania w parku.
PostNapisane: środa, 23 sierpnia 2006, 15:37 
Podporucznik
Podporucznik

Nie chcąc robić zbytniego bałaganu, trafienia z parku wstawiam w nowym temacie. No i jeszcze daje skany 1/3 talara.

[ img ] [ img ] [ img ] [ img ] [ img ]

No i widać uszkodzenia na talarku, teraz staram sie już być ostrożniejszy, są to nie szystkie trafienia, było jeszcze sporo monetek (prl i polskie II wojna) ale chyba nie było sensu ich wrzucać

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 25 sierpnia 2006, 22:32 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Fajne. A procentowo, ile musiałeś wyjąć śmieci, żeby trafić coś ok?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 27 sierpnia 2006, 07:55 
Kapral
Kapral

fajna monetka ale jak ale jak otwieram to zdjęcie to koń trojański wskakuje więc zrub coś z tym.pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 27 sierpnia 2006, 11:25 
Podporucznik
Podporucznik

No i tu sie rafl08 ździwisz. Jeżeli chodzi o śmieci to było ich bradzo mało. Razem z parkowego kopania trafiłem około 15-20 kapsli-polmosów. Reszta to PRL'ki i wyżej wymienione fanty ;)

PS. rg428 mógłbym je wstawić normalnie jako załącznik ale te fotki są dosyć duże ;/ Hmm poza tym to fotki były zeskanowane 2 razy, najpierw w skanerze a potem w anti virusie :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 28 sierpnia 2006, 23:06 
Sierżant
Sierżant

Bisu te fanty to z parku w Kartuzach?
Nigdy bym nie pomyślał żeby kopać w środku miasta i jeszcze w parku.
Już widzę zbiorowisko babć,dziadków i co gorsze straży miejskiej

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 29 sierpnia 2006, 10:11 
Podporucznik
Podporucznik

Maras1 może i w trójmieście by tak było, że wszyscy sie do ciebie zlatują hehe ;) . Ale Kartuzy to spokojne miasteczko, straż miejska tylko upamniała sie żeby po prostu nie zostawiać po sobie jakiegoś bałaganu. Co prawda jakaś babcia chciała dzwonić na policje, ale nie z tego powodu co kopałem. Tylko dla tego że podeszło do mnie 2 dresów i chciało normalnie jak ludzie porozmawiać. No i oczywiście chyba będe musiał wymyśleć coś takeigo jak "10 przykazań parkowych" :666

Nie wiem czy tylko ja miałem takiego farta na fanta hehe :luv Bo już 2 osoby mówiły mi że raczej im sie nie opłacało. No ale ja to traktuje jako przyjemność, nawet kilka znalezionych PRL' ków i jakiejś łuseczki przykłądowo od Mausera to dla mnie uciecha :)
Szczerze to u mnie pomysł żeby iść kopać do parku błąd ortograficzny!!! się z tego tematu gdzie ktoś podał amerykańskie filmiki o kopaniu sponsorowane przez Whites'a. No to se powiedziałem "Kartuzy prawie jak Ameryka, też se póde kopać do parku" :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 29 sierpnia 2006, 18:35 
Sierżant
Sierżant

A powiedz mi jak się rurus spisuje na kolorek bo chcę sobie kupić Ultra II

Ostatnio edytowano piątek, 1 czerwca 2007, 21:45 przez Maras1, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 29 sierpnia 2006, 21:29 
Podporucznik
Podporucznik

Hehe no wiadomo co z tego wyniknie. Ja mam First'a i nie powiem że jest najlepszy, ale drobnice bierze aż całkiem przyjemnie :) Z resztą widać efekt powyżej heh.
Ogólnie to jest dobry, czasami mam tylko problem z........... z tym że mi sie cewka brudzi od spodu i musze ją myć po każdym wypadzie :666 Taki już jestem, czysty i porządny :1 Ultra II to po niektórych widać że to dobry sprzęcik. Osobiście sam nie miałem go w rękach, ale Rutusy są spoko :)

PS. A i jeszcze coś, uważaj w parku na służby porządkowe. Jednak mieszkasz w trójmieście i jednak tam są oni baczniejsi. Weź ze sobą jakijś stabilny nożyk, albo jak masz to saperke. Wycinaj takie kwadraciki na około fantu, a po wydobyciu go tylko połóż wycinki nazat :1 No mi sie tylko w przypadku talara zdażyło że leżał na 35cm :|
No i w przypadku 3miasta w parku może być sporo łusek, wiadomo co sie "wtedy" na ulicach działo. No i jak wrócisz to sie pochwal. :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 7 września 2006, 20:56 
Sierżant
Sierżant

cześć Bisu przejeżdżałem dziś przez Kartuzy,miałem trochę czasu i zajrzałem do "Twojego" parku.
Widać że jesteś porządny gość bo śladów po sobie nie zostawiłeś.Ja w przyszłym tygodniu kupuję Solarisa i będziemy mogli kiedyś się umówić na rekonesans w Twoje strony

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]